El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble. Cum s-a terminat povestea lor de amor

Simion Andrei / 23.02.2021, 13:39
El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble. Cum s-a terminat povestea lor de amor

Lidia Buble s-a iubit cu un celebru fotbalist din România. Detaliile picante ale poveștii de dragoste au fost dezvăluite. Celebra cântăreață l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion cu Costin Gheorghe, după care i-a frânt inima fotbalistului.

El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble

Costin Gheorghe, fost jucător la echipe ca Gaz Metan, Rapid sau Academica Clinceni, a avut o poveste de dragoste cu Lidia Buble. Costin este fratele cântăreței Elena Gheorghe.
Povestea de dragoste dintre Costin Gheorghe și Lidia Buble a ieșit la iveală abia la finalul anului trecut, deși ea s-ar fi consumat, de fapt, în 2019. În 2020, în presă au apărut mai multe fotografii cu cei doi în ipostaze apropiate. Cu toate acestea, pozele imortalizate erau făcute din anul 2019. Ei s-ar fi întâlnit de mai multe ori, inclusiv în mașina Lidiei Buble, și s-au pozat îmbrațișați și cu un zâmbet larg. Toate acestea se întâmplau în perioada când Lidia Buble era încă în relație cu Răzvan Simion, moderator al emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.
În toamna lui 2020, când pozele au apărut în mass-media, Costin Gheorghe a refuzat să comenteze subiectul:

Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, spunea fotbalistul pentru CanCan.

Costin Gheorghe, fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble
Costin Gheorghe, fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble. Sursa foto: CanCan

L-a înșelat Lidia Buble pe Răzvan Simion?

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o frumoasă poveste de dragoste care a durat timp de câțiva ani buni. Cu toate acestea, pe final lucrurile s-ar fi răcit între cei doi și cântăreața ar fi „călcat strâmb”.
CanCan spune că aventura dintre Lidia Buble și Costin Gheorghe a început în perioada în care Răzvan încă era în peisaj. Potrivit sursei citate, inclusiv celebra melodie „Cu ochii ăia verzi”, interpretată de Lidia Buble, i-a fost dedicată lui Costin.
La acea vreme, fostul fotbalist era divorțat de aproximativ un an.
În 2020, imediat după ce pozele cu Lidia și Costin au apărut în presă, Răzvan Simion a reacționat pe rețelele de socializare.
El a postat atunci o filmare a unei melodii de la Holograf, iar refrenul suna în felul următor:

Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble.
El este fotbalistul care a sedus-o pe Lidia Buble.

S-au despărțit, dar Costin Gheorghe nu a uitat-o pe Lidia Buble

Tot în finalul anului trecut, la scurt timp după apariția pozelor cu el și Lidia Buble, Costin a lăsat de înteles că încă are sentimente pentru cântăreață. Relația dintre el și Lidia Buble era deja încheiată, iar fostul fotbalist a postat pe rețelele de socializare un mesaj care părea dedicat artistei. Aparent, povestea de dragoste dintre cei doi a lăsat urme destul de adânci în inima fotbalistului:

Nu te uita mereu în urmă… Ce-a fost s-a dus şi e pierdut. Alege să îţi faci o sumă, din ce tu ai şi ai avut”, scria Costin Gheorghe pe rețelele de socializare.

Postarea a strâns câteva mii de aprecieri și fanii i-au răspuns rapid:

Foarte bine punctat pe citatul menționat.”, a scris un internaut la postarea de pe Instagram.

Costin Gheorghe, mesaj adresat Lidiei Buble?
Costin Gheorghe, mesaj adresat Lidiei Buble?

Final de carieră în Cipru pentru Costin Gheorghe

Costin Gheorghe a evoluat în Liga I la echipe ca Sportul Studențesc, Gaz Metan sau Academica Clinceni. De asemenea, el a mai fost sub contract în România și cu Rapid București.
El a jucat pe postul de mijlocaș dreapta și a înscris un singur gol în 26 de apariții în Liga I. Ultima experiență a lui Costin în fotbal a avut loc în Cipru, în liga secundă.
La scurt timp după participarea într-un show TV din România, el a plecat în Cipru, în 2019, unde a semnat cu Xylotymbou.

Îmi place mult în Cipru, însă este foarte cald, ca în Dominicană. Am vrut să mă las de fotbal, dar se pare că nu mă lasă el pe mine. Am filmat două reclame aici, pentru două companii din Suedia şi am primit o propunere din partea unei echipe din Cipru. A fost o ambiţie mare a mea să văd dacă mai pot juca fotbal după ce am stat opt luni departe de „sportul rege”, aşa că am acceptat provocarea.”, spunea Costin Gheorghe, pentru kfetele.ro.

Costin Gheorghe a jucat în Liga I la Sportul Studențesc, Gaz Metan și Academica Clinceni
Costin Gheorghe a jucat în Liga I la Sportul Studențesc, Gaz Metan și Academica Clinceni