El este înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB. Vicecampioana își schimbă antrenorul pentru două etape

Bădulescu Silvian / 13.10.2021, 09:25
El este înlocuitorul lui Edi Iordănescu la FCSB. Vicecampioana își schimbă antrenorul pentru două etape

Situație dificilă la FCSB, după ce Edi Iordănescu și staff-ul tehnic al echipei au fost depistați pozitiv la ultima testare COVID-19. Ultimul antrenament al echipei a fost condus de secundul Mihai Pintilii, pe când cei găsiți pozitiv au fost separați și carantinați.

„Mă duc să ajut!”

În situația de față, conducătorii echipei din Berceni caută soluții pentru meciul de sâmbătă. Una dintre variante pare a fi Eugen Nae. Acesta este liber de contract și ar urma să vină în locul lui Marius Popa, antrenorul cu portarii de la echipă. Se pare că acestuia i-a fost înaintată o ofertă pe care a acceptat-o, pentru următoarele două săptămâni. El urmează să țină locul pentru perioada de 14 zile în care Edi și staff-ul său sunt nevoiți să stea carantinați.

„Mă duc două săptămâni, până revin titularii pe bancă. Ma duc să ajut” a declarat Eugen Nae, pentru as.ro

Locul 3 în acest moment în campionat, FCSB se află la 9 puncte de campioana în exercițiu, CFR Cluj. Cu siguranță, obiectivul de bază în acest sezon este obținerea titlului de campioni, însă campioana în exercițiu nu pare că vrea să se oprească în căutarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv.

Cazuri de COVID la FCSB

Membrii staff-ului tehnic nu sunt singurii depistați pozitiv în acest interval de doar câteva zile. Pe lângă aceștia, în tabăra echipei roș-albastre au mai fost depistați trei jucători: Răzvan Udrea, Toma Niga și David Petruț. Aceștia s-au antrenat cu echipa în această perioadă, fiind suplinitori ai jucătorilor chemați la loturile naționale.De asemenea, Adrian Șut și Constantin Budescu au prezentat simptome de răceală, însă fără ca testele efectuate de către aceștia să fie pozitive. Totuși, pentru siguranța tuturor, cei doi au fost izolați de restul echipei, urmând a repeta testele în zilele următoare.

FCSB este pe o pantă ascendentă, după 4 victorii consecutive obținute în campionat. Acestea au fost dublate de calificarea, cu emoții, în șaisprezecimile Cupei României, după victoria din prelungiri, de la Hunedoara, scor 3-5. Pentru echipa lui Gigi Becali urmează meciul de sâmbătă seară, ora 20:30, contra celor de la CS Mioveni. Meciul este considerat pe teren propriu pentru bucureșteni, însă aceștia se vor deplasa, probabil, la Buzău pentru a disputa partida.

Mai apoi, FCSB urmează să se deplaseze la Constanța, pentru un meci considerat derby cu Farul. Trupa lui Gică Hagi caută accederea în play-off la finalul sezonului regular. Imediat după acest meci, roș-albaștrii vor juca la Voluntari, în Cupa României, împotriva surprizei plăcute a acestui sezon.