El este jucătorul cu care Dan Petrescu vrea să îl înlocuiască pe Denis Alibec!

Bordei Radu 01.12.2021, 19:36

Denis Alibec nu mai are viață la CFR, Dan Petrescu vrea să îl înlocuiască pe atacantul adus cu speranțe mari, în Gruia. Alibec trebuia să fie cireașa de pe tortul transferurilor. Marius Șumudică l-a adus ca să facă diferența și, chiar dacă antrenorul a fost înlocuit, dAn Petrescu era și el încântat de colabroarea cu atacantul.

Din păcat vârful a fost chinuit de accidentări și nu și-a găsit niciodată forma care l-a consacrat. De aceea Dan Petrescu nu s-a mai bazat pe el iar gestul de la ultimul meci a aruncat în aer relațiile dintre cei doi. Alibec a plecat la vestiare, de pe bancă și nu s-a mai întors. Jucătorul a fost exclus din lot.

Cu cine vrea Dan Petrescu să îl înlocuiască pe Denis Alibec. Acesta este gata să semneze cu altă echipă

Dan Petrescu a identificat deja atacanții pe care îi dorește, chiar din această iarnă. Antrenorul campioanei așteaptă mai multe de la jucătorii săi din ofensivă. Mai ales că Alibec și Debeljuh nu au confirmat. Iar fostul vârf al Astrei are șanse puține să mai continue la echipă. „Bursucul” ar dori un jucător de la UTA. Arădenii propun câțiva fotbaliști interesanți și multe echipe au pus ochii pe ei.

Brazilianul Roger este unul din jucătorii care s-au impus la „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Jucătorul de 25 de ani este urmărit de campioni, care au și înaintat o ofertă de 200.000 de euro pentru el. Bănățenii nu au fost impresionați și chiar i-au oferit un nou contract fotbalistului. Iar acesta pare tentat să accepte, pentru că se simte bine la Arad.

Dacă mai stau un sezon, nu mă plâng, dimpotrivă. Îmi place orașul, echipa, suporterii mă respectă, sunt fericit. Dacă mă simt bine, nu văd de ce aș pleca, a comentat fotbalistul, de curând

Cum se rezolvă problema cu Denis Alibec. Mai rămâne la echipă?

Atacantul a venit cu o scuză șocantă, la finalul meciului cu Clinceni. Ar fi avut nevoie la toaletă, doar că nu a anunțat pe nimeni și nici nu a mai revenit de la cabine. Dan Petrescu l-a scos din lot și pare că s-a săturat de isprăvile atacantului.

Antrenorul este cel care răspunde pentru rezultate și el este decide care este primul „11”, ce jucători sunt în lot. Când avem situații delicate, cum este acesta, antrenorul are sprijinul nostru total. Noi suntem alături de Dan Petrescu, el va lua ce decizii va considera. Noi îl sprijinim, este și poziția conducerii clubului, prin vocea președintelui Cristi Balaj

Urmăriți Playsport.ro și pe