El este jucătorul de la Dinamo pe care se bat CFR Cluj și Universitatea Craiova. „Câinii”, la un pas să rămână fără una dintre vedete

Gabriel Eșanu 29.12.2020, 21:02
El este jucătorul de la Dinamo pe care se bat CFR Cluj și Universitatea Craiova. „Câinii”, la un pas să rămână fără una dintre vedete

Mai mulți jucători ai lui Dinamo sunt pregătiți să plece la începutul săptămânii viitoare, dacă nu își vor încasa salariile. Despărțirea pare iminentă, iar echipele din fruntea Ligii 1 vor să profite. Se negociază cu jucătorii care au impresionat în prima parte a sezonului. CFR Cluj și CSU Craiova sunt echipele care și-au fixat mai multe ținte din lotul „roș-albilor”. Există interes comun pentru ibericul Juan Camara, mijlocaș ofensiv cu prestații excelente.

„Camara ar putea să joace fără probleme în La Liga”, este convins Gică Craioveanu

Disputa se anunță una foarte dură pentru achiziționarea lui Camara. Fotbalistul avea un contract în valoare de 20.000 de euro pe lună. Ce-i drept, la viitoarea echipă speră că îl va și putea încasa. Ceea ce nu se întâmplă la Dinamo. Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a recunoscut că există interes pentru unii jucători din „Ștefan cel Mare”.

„Deocamdată nu e nicio plecare oficială și nicio venire. Acum mi-e greu să mă pronunț. Focusul a fost pe perioada asta, am analizat și concluzia a fost că eu nu îmi doresc schimbări multe. E posibil să plece 3-4-5 jucători, pentru că e un lot destul de bogat și acum ne-a rămas o singură competiție.

Nu vreau să rămână jucători care să stea prin tribune, dar avem un lot echilibrat. La veniri, ne dorim unul, sau cel mult doi jucători care să ne ajute să schimbăm puțin aspectul jocului în plan ofensiv. Piața e foarte neofertantă. Sunt doi-trei jucători interesanți la Dinamo, dar depinde cum își vor rezolva și ei problemele”, a declarat Edward Iordănescu la Digi Sport.

Gică Craioveanu speră că Juan Camara va ajunge la CS Universitatea Craiova. Și este convins că ibericul ar fi o achiziție cu adevărat de top.

„Camara este un jucător de mare talent. Totul depinde de Papură unde ar juca, pe ce post, dacă vine la noi. Este un jucător de calitate, stângaci, driblează ușor, destul de complet. Dacă scoți 7-8 echipe din La Liga, atunci ar juca fără probleme în prima ligă din Spania, la echipe precum Levante sau Elche. Formații de genul acesta ar avea nevoie de un jucător precum Camara”, a spus Craioveanu pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe