El este noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Am discutat. De azi i-am dat drumul la treabă”

Pintilie Iosif 08.12.2022, 14:04
El este noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Am discutat. De azi i-am dat drumul la treabă”

Universitatea Craiova are un nou antrenor. Echipa din Bănie va fi pregătită, pentrtu următoarele două partide, de un interimar. Dragoș Bon va prelua interimatul echipei.

Universitatea Craiova are un nou antrenor

Mihai Rotaru a anunțat că echipa va fi șpregătită, până la pauza competițională, de Dragoș Bon, cel care anterior a mai fost interimar la pria echipă, între 30 ianuarie 2021 și 7 februarie 2021, înainte de venirea lui Marinos Ouzounidis.

Cu el interimar, Craiova a obținut atunci dpuă victorii: 1-0 cu Dinamo și 0-3 cu Poli Iași.

„Suntem la nivel de decizii, de organizare, de muncă. Sunt de la 6 dimineața la Craiova. Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon, împreună cu Ionuț Stancu, Cătălin Tudor și Daniel Ene. Plus Daniel Tudor, ca antrenor de portari. Între timp lucrăm la a găsi o soluție pe termen lung.

Am avut o ședință cu jucătorii, cu noul staff, au dat drumul la treabă. Eu am alte probleme în momentul acesta, care nu țin neapărat de fotbal. Sper din tot sufletul să facem 6 puncte în aceste două meciuri. Nu că sper, sunt sigur că băieții vor lua 6 puncte.

Suntem într-o situație în care nu avem voie să vorbim despre obiective, dar peste două săptămâni putem discuta. Acum nu avem timp să analizăm ce speranțe avem la titlu. Vom discuta ulterior. Important este să ne adunăm, să redresăm rapid corabia. Asta înseamnă 6 puncte în două meciuri”, a precizat Rotaru la Pro Arena.

Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova

Fostul selecioner al României, Mirel Rădoi, a decis să demisioneze de la Universitatea Craiova, din cauza rezultatelor slabe. Înfrângerea cu FC U. Craiova, dar și eliminarea din Cupa României, au fost picăturile care au umplut paharul.

„Dacă așteptam până în decembrie, nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Și eu, și echipa, și clubul. Îmi pare rău n-am reușit să ne calificăm în Cupă.

Lucrurile care se produc din interior… pentru mine este o problemă mare. Dacă cei din conducere se cred antrenori înaintea mea și fac analize, îi las pe dânșii să conducă”, a spus Mirel Rădoi, după meciul de Cupă FC Argeș – Universitatea Craiova.

Rădoi a încercat să explice și ultimele rezultate ale echipei, care au fost slabe și care au făcut ca plecarea lui să fie iminentă.

„O primă repriză foarte bună, am avut situații clare de a marca. Am început destul de bine repriza a doua, un moment de relaxare, pentru că am dominat și am crezut că e meciul câștigat. Nu am mai avut inițiativa. Nu am mai reușit să atacăm profunzimea. Din păcate, nu am reușit să egalăm, un rezultat de egalitate ne-ar fi calificat mai departe.

Neșansă, din punctul meu de vedere, la fiecare partidă. Și la meciul cu FCU. Am văzut că s-a spus că FCU a meritat victoria. Noi am avut ocazii mari, au scos de pe linia porții, am avut posesia. Dacă și acum se spune că nu am meritat victoria, atunci înseamnă că antrenăm degeaba. În momentul când am venit a fost o schimbare de antrenor și era normal să fie o schimbare de atitudine, așa se întâmplă mereu. Semnale pentru mine sunt altele. Din partea clubului e un semnal puternic, iar eu nu accept prea multe semnale. Dacă avem ceva să ne spunem, să ne spunem față în față, ca bărbații.

În partidele astea, chiar dacă am pierdut, am jucat bine, am avut situații de a marca. Nu am cum să vă spun ce am discutat cu ei (n.r. cu jucătorii). Nu sunt în seara asta nemulțumit în mod special de un jucător anume, ci de rezultat”, a spus Mirel Rădoi la finalul partidei de la Pitești.

Urmăriți Playsport.ro și pe