Transferul lui Florinel Coman la clubul qatarez Al Duhail întâmpină dificultăți, a dezvăluit Mihai Stoica, managerul general al echipei FCSB.
Deși Coman a avut o contribuție majoră la câștigarea titlului de campioană cu FCSB și a fost titular în echipa națională la EURO 2024, discuțiile pentru achitarea clauzei de transfer nu au avansat conform așteptărilor.
Mihai Stoica a oferit detalii despre situația transferului, subliniind că Al Duhail nu a achitat încă suma de transfer de 5.000.000 de euro. „Nu s-a achitat clauza, trebuie să emitem o factură în acest sens. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să primim OK-ul de la Coman, iar el trebuie să se înțeleagă cu clubul respectiv. Eu nu cred că s-a întâmplat asta, altfel ne-ar fi înștiințat” a explicat Stoica.
Oficialul FCSB a subliniat că, pe lângă achitarea clauzei, este necesar și acordul jucătorului pentru ca transferul să fie finalizat. „Discuțiile noastre au fost cu un intermediar, el transmițându-ne că aceștia sunt pregătiți să achite clauza. Vom primi un mail pentru a le emite factura, însă Florinel trebuie să pună la punct toate detaliile, lucru care nu cred că s-a întâmplat” a adăugat Stoica pentru Prima Sport.
Mihai Stoica a menționat că ultima discuție cu Florinel Coman a avut loc în urmă cu două săptămâni și că își dorește ca jucătorul să rămână concentrat pe performanțele echipei naționale în timpul Campionatului European. „Ultima dată am vorbit cu Florinel în urmă cu două săptămâni. Nu vreau să îl influențez în luarea deciziei. Vreau să fie concentrat total la echipa națională. Are timp pentru a își decide viitorul, are nevoie de răbdare pentru a lua cea mai bună decizie” a declarat managerul FCSB.
Conform declarațiilor lui Mihai Stoica, FCSB este pregătită să emită factura necesară, dar decizia finală aparține jucătorului. „Noi ne pregătim, ne gândim doar la noi, Florinel e major și știe ce are de făcut. Nu vrem să îl influențăm. Noi nu putem să combatem un club care îi plătește clauza, doar putem emite factura” a concluzionat oficialul echipei.