Elias Charalambous, anunțul momentului înainte de meciul cu UTA. Ce vrea să facă antrenorul FCSB după exploziile din Crevedia: „Vă mai spun o dată”

Catinca Giosanu 28.08.2023, 17:19
Elias Charalambous, anunțul momentului înainte de meciul cu UTA. Ce vrea să facă antrenorul FCSB după exploziile din Crevedia: „Vă mai spun o dată”

Elias Charalambous tună și fulgeră înainte de meciul cu UTA Arad. Antrenorul cipriot al echipei FCSB nu înțelege cum a fost posibil să se întâmple o asemenea tragedie. El a ținut să le transmită condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în urma exploziilor care au avut loc zilele trecute lângă București. De asemenea, a făcut un anunț neașteptat.

Elias Charalambous, anunț important după tragedia de la Crevedia

Elias Charalambous nu a rămas indiferent la suferința familiilor aflate în suferință. El a anunțat că va ajuta cu tot ceea ce poate persoanele care au avut de suferit din cauza tragediei produse la Crevedia, la fel ca toți ceilalți reprezentanți ai echipei FCSB.

Ce vrea să facă antrenorul FCSB după exploziile din Crevedia

Tehnicianul de origine cipriotă a transmis că în cazul în care li se va cere ajutorul, gruparea roș-albastră îl va acorda fără să stea pe gânduri.

Reamintim că două persoane și-au pierdut viața după incendiul izbucnit la staţia GPL din localitatea Crevedia. De asemenea, există mai multe zeci de răniţi. Autoritățile s-au văzut nevoită să activeze Planul Roşu de intervenţie, iar unele dintre victime au fost transportate în țări prentu Belgia pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„Vă mai spun o dată”

Antrenorul celor de la FCSB a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad că roş-albaştrii îşi vor oferi ajutorul, în cazul în care va fi solicitat.

În primul rând, aş vrea să încep puţin diferit. Am avut o tragedie lângă Bucureşti. A murit o persoană şi sunt rănite mai multe. Din partea mea şi a echipei FCSB vreau să transmit condoleanţe familiei.

Sper ca cei răniţi să îşi revină cât mai repede. Aceste lucruri sunt cele mai importante în viaţă. Apoi vin fotbalul şi toate celelalte. De asta ne exprimăm sprijinul pentru cei care sunt răniţi şi pentru familiile lor.

Dacă ni se va cere ajutorul, îl vom acorda. Vă mai spun o dată. Cel mai important lucru este sănătatea şi dacă vom putea ajuta, o vom face”, a subliniat Elias Charalambous.

”Pacienții care au arsuri grave, nu rămân în țară”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că toate persoanele care au suferit răni grave în exploziile de la Crevedia vor fi transferate în străinătate pentru îngrijiri, însă unele se află în continuare în România.

Toate persoanele care au nevoie de o îngrijire mai bună, vor avea parte de ea în străinătate. Pacienții care au arsuri grave, nu rămân în țară, vor fi trasferați.”, a declarat oficialul.

Urmăriți Playsport.ro și pe