Elvir Koljic, final de carieră la Universitatea Craiova? Veste groaznică primită de atacantul lui Mirel Rădoi

Robert Zanfir 06.09.2022, 17:28
Elvir Koljic, final de carieră la Universitatea Craiova? Veste groaznică primită de atacantul lui Mirel Rădoi

Elvir Koljic (27 de ani) a primit o nouă veste rea. Atacantul Universității Craiova va suferi o intervenţie chirurgicală și va lipsit o perioadă îndelungată. Bosniacul s-a accidentat în partida cu Hermannstadt, de la Mediaş, din etapa a 8-a a Superligii.

Elvir Koljic nu scapă de coșmarul accidentărilor. Atacantul s-a „rupt” în deplasarea de la Mediaș, cu Hermannstadt și, cel mai probabil, va absenta o nouă perioadă îndelungată de pe teren. Bosniacul nu este la prima veste de acest gen. Jucătorul lui Mirel Rădoi a trecut printr-o serie de probleme medicale în tricoul Unniversității Craiova, accidentări care i-au stopat ascensiunea în carieră.

Veste groaznică primită de Elvir Koljic, după accidentarea cu Hermannstadt

Universitatea Craiova a avut nevoie de un „thriller” pentru a uita de eșecul de la Mediaș, cu Hermannstadt. Mirel Rădoi și compania au învins Farul, 4-3, după ce au fost conduși cu 3-1. Totuși, eșecul de joia trecută a lăsat urme.

Accidentarea lui Elvir Koljic este dintre cele mai serioase. Conform ProSport, atacantul nu va scăpa de operație, după ce a acuzat probleme la tendonul femural, cu care a mai avut de tras și în trecut. Potrivit sursei amintite, jucătorul lui Mirel Rădoi va lipsi cel mai probabil până la finalul anului. Astfel că va rata restul sezonului calendaristic!

Pentru bosniac, accidentarea de la Mediaș ar putea fi finalul carierei la Craiova. În 12 meciuri jucate în acest sezon, Koljic nu a marcat nici măcar o dată. Mai mult, ultima reușită a acestuia datează de la finalul sezonului trecut, din partida de baraj pentru Conference League, cu Botoșani.

Koljic, coșmar fără sfârșit cu accidentările

Koljic s-a accidentat grav pe 23 martie 2019, când a suferit o ruptura la tendonul femural. Apoi, în octombrie 2019 a suferit o fisură de vertebră lombară. În octombrie 2020, Koljic a trecut printr-o fractură de peroneu. Ultima din seria accidentărilor a venit în primăvara acestui an.

  • 33 de goluri şi 13 pase decisive a reușit Elvir Koljic, în cele 101 meciuri jucate pentru Universitatea Craiova.

Jovan Markovic, Andrei Ivan şi Rivaldinho sunt atacanții pe care se va baza Mirel Rădoi în următoarele partide. Totuși, antrenorul așteaptă întăriri. A anunțat, după victoria cu Farul, că Universitatea încercă aducerea unor jucători liberi de contract:

„Vedem dacă mai găsim jucători liberi, dar care să fie și de calitate. Vor trebui să vină cu un plus. După cum am zis și zilele trecute, mai avem nevoie de doi-trei jucători pe anumite poziții. La Arla a fost că ne-am dorit un portar bun, dar și un lider. În momentul ăsta, nu putem vorbi de campionat pentru că au trecut abia nouă etape”,
Mirel Rădoi, la finalul partidei cu Farul.

Când revine golgheterul Elvir Koljic la Universitatea Craiova. Cea mai bună veste primită de olteni
Cariera lui Elvir Koljic la Universitatea Craiova a fost ruinată de accidentări
Urmăriți Playsport.ro și pe