Elvir Koljic, ghinion de proporții. Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Eugen Neagoe l-a anunțat că îl va introduce în teren

Cosmin Olteanu 17.07.2023, 23:06
Elvir Koljic, ghinion de proporții. Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Eugen Neagoe l-a anunțat că îl va introduce în teren

Elvir Koljic, ghinion de proporții. Ce s-a întâmplat la puțin timp după ce Eugen Neagoe l-a anunțat că îl va introduce în teren.

Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo, 2-0, într-o partidă care a contat pentru prima etapă din noul sezon de Superliga. Golurile meciului au fost semnate de Ivan și Markovic.

Elvir Koljic, ghinion de proporții

La pauza meciului din Capitală, la scorul de 0-0, Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, l-a anunțat pe Elvir Koljic că îl va introduce în teren, începând cu repriza a doua. Astfel că atacantul a început să facă exerciții de încălzire.

Însă, în mod neașteptat, Koljic s-a accidentat, motiv pentru care Neagoe a decis să-l introducă pe Jovan Markovic.

Ovidiu Burcă: „Este un moment important pentru noi”

„Este un moment important pentru noi, pentru că anul trecut momentul ăsta ni se părea foarte departe. Este un sentiment de bucurie. Debutăm în forță, împotriva unui rival clasic, care a anunțat că își dorește să câștige și titlul și cupa.

Din prisma asta va fi un spectacol frumos, cu un stadion plin pe «Arcul de Triumf». Ne-am simțit bine pe «Arc». E un stadion frumos, cu tribunele frumoase și se poate pune presiune pe adversari. Am făcut meciuri bune acolo. Băieții s-au obșnuit cu el, a fost puțin ciudat și pentru noi la început. Sper să joace și mâine seară la fel de dezinvolți, cu același curaj.

Nu putem vorbi de un obiectiv clar azi. Suntem într-o perioadă de reorganizare atât din punct de vedere sportiv cât și administrativ. Suntem la momentul în care avem mulți jucători noi. Trecem prin etapele prin care am trecut și anul trecut.

Se stabilesc din nou niște ierarhii, jucătorii vechi trebuie să accepte că trebuie făcute niște schimbări în echipă. Și jucătorii noi trebuie să înțeleagă spiritul acestei echipe, abordarea tactică pe care o vom avea.

Avem nevoie de o perioadă până când putem spune ce putem realiza cu această echipă anul acesta”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CSU Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe