eMAG tocmai a dat pariul momentului în România! La ce oră începe Black Friday? Nici la Cupa Mondială nu vezi așa ceva

Simion Andrei / 11.11.2021, 12:17
eMAG tocmai a dat pariul momentului în România! La ce oră începe Black Friday? Nici la Cupa Mondială nu vezi așa ceva

eMAG face Black Friday într-o singură zi. Asta o știu toți românii. Toată lumea e însă curioasă de un singur lucru: la ce oră începe Black Friday la eMAG? Iată ce se știe până acum. 

Black Friday a intrat în România în urmă cu 10 ani. eMAG a fost printre primele magazine care au importat evenimentul american la noi. În ultimul deceniu a adus două schimbări majore evenimentului: ora la care începe și ziua în care se desfășoară. 

În timp ce, tradițional, Black Friday se derula în ultima vineri din noiembrie, eMAG a schimbat data. Argumentul magazinului online a fost de-a avea timp să livreze produsele înainte de mini-vacanța de 1 decembrie. Așa s-a ajuns ca, în 2021, Black Friday să fie la eMAG pe 12 noiembrie. Dar ca să nu rateze nimic, și alte magazine au campanii pregătite pentru această zi.

E pariul momentului: la ce oră începe Black Friday la eMAG? 

În primul an, eMAG a făcut greșeala de-a porni evenimentul la miezul nopții. Fără surprize, site-ul a picat și asta s-a întâmplat și cu celelalte magazine. Din 2012, ora a fost schimbată pentru dimineață. Doar că niciodată magazinul nu spune nici măcar intervalul.

Dacă ar fi să pui pariu, pe ce oră ai mari șanse să câștigi? Ei bine, uite ce s-a întâmplat în anii precedenți. În 2012, a început la ora 8. În 2013, a început la ora 6:56. În 2014, a început la ora 6:52. În 2015, a început la ora 8:34. În 2016, a început la ora 6:49. În 2017, a început la ora 6:50. În 2018, a început la ora 6:56. În 2019, a început la ora 7:24. În 2020, a început la ora 7:37.

Dacă nu vor fi probleme, cea mai bună șansă e ca eMAG să înceapă campania de Black Friday între 7:15 și 7:45. Au fost ani când a avut probleme, cum a fost în 2015. Iar în 2020 a avut dificultăți cu procesarea plăților cu cardul, dar asta n-a avut de-a face cu înregistrarea cumpărăturilor. Până și la Cupa Mondială ai mai multe șanse să ghicești campioana decât aici. Dar tocmai de-aia e un moment inedit și îl poți folosi cum vrei. 

Ce e în catalogul eMAG dedicat reducerilor pentru 2021

Magazinul a anunțat deja catalogul cu reduceri și că acestea ajung la 330 de milioane lei la 4,5 milioane de produse. Asta înseamnă că sunt cele pe care le are în stoc propriu și cele din Marketplace, adică cele de la diverși parteneri. eMAG se laudă și cu investițiile: 4,5 milioane de euro în tehnologie. Așa că ai grijă să ai bani pe card și mai departe să ai noroc. 

Și dacă n-ai bani, dar ai nevoie de produse, există soluții. Pentru a-și putea achiziționa produsele dorite fără a pune presiune pe bugetul personal, clienții vor avea la dispoziție opțiuni flexibile de plată: pot alege să achite cu cardul de credit și beneficiază de până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cei care vor aplica pentru un card de cumpărături eMAG – Raiffeisen Bank vor primi un bonus de 100 de lei.

Primele produse la reducere au fost deja dezvăluite. Prinzi niște bere Corona Extra, 24 de sticle, la preț excelent, apă de toaletă Hugo Boss cu 50% reducere și chiar geacă Esprit cu super preț pe 12 noiembrie. Și pentru sport poți să iei niște trening Puma atât pentru bărbați, cât și pentru femei la mega ofertă. Mai e foarte puțin până la Black Friday, așa că fii atent aici ca să nu ratezi nicio ofertă bombă.