Emil Săndoi a anunțat cu ce echipă a semnat. Antrenorul Chindiei a refuzat oferta pe doi ani

Giosanu Catinca 09.05.2022, 12:35
Emil Săndoi a anunțat cu ce echipă a semnat. Antrenorul Chindiei a refuzat oferta pe doi ani

Emil Săndoi a vorbit despre viitorul său la Chindia Târgoviște. Antrenorul dâmbovițenilor a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Tehnicianul român a refuzat oferta pe doi ani.

Emil Săndoi a decis unde va antrena în sezonul viitor

Emil Săndoi s-a arătat extrem de supărat după ce a pierdut partida din etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1, pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2. Tehnicianul a declarat că jucătorii săi ar fi trebui să dea mai multe goluri în partida cu Sepsi.

Am avut trei ocazii de singur cu portarul. Sunt supărat că nu am reușit să le speculăm. Nu am făcut o partidă rea. Am dominat jocul. Mă nemulțumește că am luat gol foarte repede. Au fost două momente decisive care au scris istoria partidei.

Am fi meritat să fim mai sus. Sper să reușim un rezultat pozitiv în ultima etapă. Ne dorim să rămânem în Liga 1. Sunt puțin dezamăgit, pentru că astăzi am fi meritat mai mult.”, a spus Emil Săndoi, la finalul meciului cu Sepsi

Ulterior, a vorbit despre contractul pe care îl are cu Chindia Târgoviște.

A refuzat mai multe oferte

Emil Săndoi a dezvăluit că oficialii formației târgoviștene i-au propus să continue doi ani pe banca tehnică, dar nu a vrut să accepte decât o prelungire de un an. Au fost și alte cluburi care l-au contactat pentru a obține semnătura lui, însă nu l-au putut convinge. Antrenorul a ales să continue pe banca tehnică a Chindiei.

Sunt la final de contract. Chiar dacă mi s-a propus o prelungire pe doi ani, am vrut să semnez pe un an. În rest, să ştiţi, fără falsă modestie, am avut oferte, dar eram sub contract.”, a mai spus Emil Săndoi, conform Orange Sport.

Emil Săndoi a mai antrenat la Pandurii, România U21, Vaslui, România, ca interimar, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna şi FC Argeş.