Emil Săndoi, după interviul incendiar acordat de Cîrjan în Playsport. „Îmi pare rău și pentru băiat, că s-au generat discuțiile astea”

Alex Matei 29.03.2023, 20:20
Emil Săndoi, după interviul incendiar acordat de Cîrjan în Playsport. „Îmi pare rău și pentru băiat, că s-au generat discuțiile astea”

Emil Săndoi a reacționat în urma interviului dat pentru Playsport de Cătălin Cîrjan.

Fotbalistul lui Arsenal Londra l-a acuzat pe selecționerul naționalei de tineret că l-a trimis la echipa U 20 a României. Până la urmă, Cîrjan n-a mai ajuns nici la formația antrenată de Daniel Pancu pentru meciurile din martie, cu Portugalia și Norvegia.

 

Domnul Săndoi mi-a spus că ar fi fost bine sa nu fi refuzat acțiunea din noiembrie, când s-au jucat meciurile cu FC Argeș și cu CSA Steaua. Așa cum i-am explicat și domnului Vlad Munteanu la acea vreme, eu nu am refuzat să vin la echipa națională. Am cerut doar înțelegere pentru că în acea perioadă mă pregăteam să merg cu echipa mare în turneul din Dubai, unde se juca împotriva lui Lyon și AC Milan. Nu cred că echipa națională avea neapărat nevoie de mine la meciurile cu FC Argeș și cu Steaua. Cred că era mai important pentru viitorul naționalei ca eu să ajung să joc pentru prima echipă a lui Arsenal și acolo era o șansă foarte bună. Era păcat să o ratez. Nici nu putem compara nivelul adversarilor, a spus Cîrjan pentru playsport.

Ce a spus Săndoi

În direct la Digisport, Emil Săndoi a oferit prima reacție în cazul dezvăluirilor fotbalistului lui Arsenal.

Îmi pare rău și pentru băiat, că s-au generat discuțiile astea. Eu mi-aș fi dorit din suflet ca el să vină la acțiunea cu Steaua și FC Argeș, din toamnă. Eu i-am dat telefon băiatului după ce m-a rugat Pancu să-l trimit la U 20. Am avut de ales între Cîrjan, Pitu, Baiaram și Ișfan, i-am ales pe ultimii trei, a sps Emil Săndoi la DigiSport.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe