Emma Răducanu a surprins-o pe Monica Niculescu când a început să vorbească în română. Imagini superbe

Olteanu Ștefan / 25.10.2021, 19:25

Emma Răducanu a surprins-o plăcut pe Monica Niculescu, după ce a ales să țină un scurt discurs în limba română la Transylvania Open. Se pare că nimeni nu a știut de surpriza pe care a pregătit-o sportiva de 18 ani, iar în momentul în care a început să vorbească la microfon, Monica Niculescu a rămas cu gura căscată.

Monica Niculescu a rămas cu gura căscată. Cum a surprins-o Emma Răducanu la Transylvania Open

Cu doar o zi înainte de startul Transylvania Open, Emma Răducanu a ținut un discurs în limba română pe arena de la Cluj-Napoca și a surprins-o plăcut pe Monica Niculescu.
În ciuda faptului că nu cunoaște foarte bine limba română, campioana de doar 18 ani de la US Open 2021 le-a transmis un mesaj special zecilor de fani prezenți la fața locului:

Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!”, a spus Emma Răducanu.

A fost o surpriză de moment a Emmei Răducanu și asta s-a putut observa din reacția Monicăi Niculescu. Aflată la fața locului, sportiva de 34 de ani a rămas cu gura căscată atunci când a văzut-o pe Emma vorbind în română.

Emma Răducanu a surprins-o pe Monica Niculescu
Emma Răducanu a surprins-o pe Monica Niculescu

Imaginea s-a viralizat rapid și a strâns sute de aprecieri pe rețelele de socializare.

Reacția ei este neprețuită”, a scris un utilizator pe Twitter.

Emma Răducanu a făcut furori la prima conferință de presă de la Transylvania Open

Emma Răducanu a susținut conferința de presă premergătoare debutului la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Sportiva britanică de numai 18 ani și-a dezvăluit primele impresii despre orașul de sub Feleac.

Ea a făcut o comparație între acesta și București, oraș pe care l-a mai vizitat în trecut. Câștigătoarea turneului de la US Open a explicat ce a impresionat-o la Cluj-Napoca, ce părere are despre mâncarea românească, dar și despre băutura reprezentativă a poporului român, țuica.

Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură decât în București, unde am mai fost. Îmi place enorm și acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Însă am remarcat diferența dintre Transilvania și București.

Îmi plac sarmalele și ciorba, îmi plac oamenii de aici, umorul lor. Am auzit că țuica este tradițională aici, dar, oricum, nu aș fi încercat să gust țuică înaintea turneului.

Așteptările mele… Să mă simt bine, este finalul sezonului și privesc cu încredere spre ce va urma”, a spus Emma Răducanu

Directorul turneului de tenis ”Transylvania Open” calculează pierderile după blocarea accesului spectatorilor + ”Emma Răducanu e superdezamăgită”.

Simona Halep și Emma Răducanu s-ar putea duela în semifinalele Transylvania Open

Simona Halep, principala favorită a turneului, va întâlni în primul tur o altă jucătoare din România, Gabriela Ruse. De asemenea, un alt duel 100% românesc le va pune față în față pe Irina Begu și Irina Bara.

Emma Răducanu va avea parte de un meci destul de complicat. Britanica de origine română o va întâlni pe slovena Polona Hercog în manșa inaugurală.

Câștigătoarea turneului din acest an de la US Open se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep. Astfel, cele două, s-ar putea întâlni în semifinalele turneului, bineînțeles dacă vor ajunge până acolo.
Pe tabloul principal al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca mai sunt prezente alte trei jucătoare din România. Jaqueline Cristian și Ana Bogdan se vor duela cu slovena Kaja Juvan, respectiv cu sârboaica Ivana Jorovic. De asemenea, Andreea Prisăcariu a fost deja eliminată de la Transylvania Open. Ea a pierdut în runda inaugurală în fața Lesiei Tsurenko, scor 5-7, 2-6.