Emma Răducanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Face asta la fiecare antrenament pentru a câștiga un nou Grand Slam

Moldoveanu Camelia 16.02.2022, 16:36
Emma Răducanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Face asta la fiecare antrenament pentru a câștiga un nou Grand Slam

Emma Răducanu le-a arătat fanilor ei cum se antrenează pentru a câștiga un nou Grand Slam. Jucătoarea de tenis în vârstă de 19 ani petrece destul de mult timp în sala de forță. Aceasta execută un anumit exercițiu cu greutăți uriașe.

Emma Răducanu trage din greu în sala de forță. Antrenament cu 200 de kilograme

Jucătoarea de tenis britanică, cu origini românești, a postat un video foarte apreciat pe rețelele de socializare. Pe final de săptămână, Emma Răducanu a intrat în sala de forță cu mult chef de muncă.

Câștigătoarea US Open 2021 trage din greu pentru a obține încă un Grand Slam. Aceasta le-a arătat fanilor cum face hip thrust cu bara, împingând 200 de kilograme. După cum se poate observa și din imagini, Emma Răducanu este în permanență supravegheată de unul dintre antrenorii ei.

Termin săptămâna în forță cu niște schimonoseli serioase și un număr rotund. Un weekend plăcut tuturor!”, este mesajul pe care l-a postat Emma, alături de videoclipul care a strâns peste 290.000 aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 艾玛 (@emmaraducanu)

Ulterior, Emma Răducanu a postat și un antrenament de pe terenul de tenis.

fată fericită după o zi de practică de calitate👧🏻📈”, a scris aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 艾玛 (@emmaraducanu)

Decizie radicală luată de sportivă după ce a fost hărțuită de un fan, la finalul anului trecut

Emma a explicat că se teme pentru siguranța sa, în condițiile în care este foarte clar că persoana respectivă știe exact unde locuiește sportiva și ar putea recidiva oricând. Sportiva a povestit că îi este frică să meargă pe stradă și își dorește să își schimbe locuința pentru că nu se mai simte în siguranță acolo.

După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, le-a spus Emma Răducanu polițiștilor englezi în decembrie anul trecut, potrivit Daily Mail.

Iar acum jucătoarea cu origini românești chiar a luat decizia de a se muta din casa părinților săi din cartierul Bromley din Londra. Conform presei britanice, ea a hotărât să se retragă undeva la țară, într-o locuință ultra-securizată și să îi ia și pe aceștia alături de ea.

Urmăriți Playsport.ro și pe