Emma Răducanu, noua pasiune a lui Ilie Năstase. Dezvăluiri făcute de fostul lider ATP în Corriere della Serra

Moldoveanu Camelia 14.11.2021, 09:26
Emma Răducanu, noua pasiune a lui Ilie Năstase. Dezvăluiri făcute de fostul lider ATP în Corriere della Serra

Ilie Năstase refuză să se mai uite la meciurile de tenis. Fostul lider ATP s-a enervat în timpul unui interviu, după ce a fost întrebat de jucătorii din ziua de azi. În schimb, își calcă pe inimă atunci când vine vorba de Simona Halep și Emma Răducanu.

Când vine vorba de Simona Halep și Emma Răducanu, Ilie Năstase își calcă pe suflet

Ilie Năstase a fost prezent la Turneul Campionilor, turneu organizat la Torino. Într-un interviu acordat în presa din Italia, fostul lider ATP a mărturisit că nu se mai multă la competiții în care a scris istorie.

Nasty a avut numai reproșuri la adresa „sportului alb” și a felului în care sunt în ziua de astăzi sportivii care îl practică. Singurul pe care îl mai acceptă este Federer.

Cu toate acestea, când vine vorba de Simona Halep și Emma Răducanu, Ilie Năstase își calcă pe suflet. El a recunoscut că meciurile celor două sunt singurele momente când se mai bucură să vadă acest sport.

În ziua de azi, toți jucătorii de tenis sunt la fel, ei arată ca mașinile de Formula 1. Doar Federer se remarcă, dar ce s-a întâmplat cu el?

Mă plictisește. Mă uit doar la compatrioata mea, Simona Halep, și la foarte tânăra Emma Răducanu. Tenisul a devenit un sport prea fizic, toți sunt înalți și puternici. E inutil să fac comparație cu era mea. Haideți să discutăm despre altceva, vă rog”, a spus Ilie Năstase, potrivit Corriere della Serra.

Nasty și Emma Răducanu, colaborare imposibilă?

Emma Răducanu a surprins când a renunțat la Andrew Richardson, antrenor cu care a lucrat în ultimii opt ani. Britanica cu tată român este convinsă că nu este bine să fii dependent de cineva, chiar dacă este vorba de un antrenor foarte valoros.

Doi dintre oamenii despre care s-a vorbit că ar putea intra în echipa Emmei Răducanu sunt Darren Cahill, fostul colaborator al Simonei Halep, dar și Ilie Năstase.

Fostul număr 1 mondial a declarat pentru Playsport că nu a primit nicio propunere și că nu știe cum ar reacționa. Cu toate acestea, Nasty nu ar închide definitiv poarta unei colaborări cu noua senzație a tenisului feminin mondial.

Emma Răducanu nu mi-a propus până acum vreo colaborare. Nici ea personal, nici cineva din anturajul său. Nu știu ce aș răspunde dacă aș primi o astfel de propunere. Pe de o parte, ar putea fi o provocare interesantă, dacă ar accepta să o însoțesc doar la turneele de Mare Slam.

Conform calendarului actual, o jucătoare trebuie să joace azi, parcă, la un număr minim de turnee, vreo 15 sau 16 săptămâni pe an. La așa ceva nu m-aș încumeta să ajut…pe de altă parte, ar fi o schimbare neașteptată, pe care, cine știe…cu toată situația asta legată de pandemie…
Ilie Năstase, pentru Playsport.