Englezii anunță transferul fotbalistului lui Gică Hagi în Premier League. Ar fi mutarea anului în România

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 22:45
Englezii anunță transferul fotbalistului lui Gică Hagi în Premier League. Ar fi mutarea anului în România

Englezii anunță transferul fotbalistului lui Gică Hagi în Premier League.

În acest sezon, Farul a câștigat campionatul, pentru prima dată în istorie. Astfel că tinerii jucători ai lui Gică Hagi au intrat în vizorul formațiilor din străinătate.

Englezii anunță transferul fotbalistului lui Gică Hagi în Premier League

Publicația The Sun anunță că englezii de la Fulham vor să-l transfere pe Andrei Borza, fundașul stânga, în vârstă de 17 ani, al Farului Constanța. Echipa din Premier League și-ar fi trimis scouterii să-l analizeze pe Andrei Borza, iar aceștia ar fi ajuns la concluzia că tânărul fotbalist român ar trebui transferat.

Sursa citată mai notează că Fulham ar fi dispusă să ofere 2.3 milioane de euro pentru noua „perlă” a lui Gică Hagi. Însă, mai probabil ar fi un împrumut al tânărului fundaș, pentru a demonstra că poate face față într-un campionat de top, cum este Premier League.

Fulham a terminat, în actualul sezon de Premier League, pe locul 10, cu 52 de puncte obținute.

În acest sezon, Andrei Borza a dat trei goluri și tot atâtea pase decisive în 36 de partide bifate pentru Farul.

Dumitru Dragomir îl vrea pe Andrei Borza la echipa națională

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, susține că Andrei Borza ar trebui să devină titular la echipa națională, chiar dacă are doar 17 ani.

„Aș fi jucat mai mult cu jucătorii Farului. 2-3 jucători de la Farul, jucam cu ei sigur. Un fundaș central, chiar dacă e peste 30 de ani, Larie e jucător de echipă națională. Fundașul stânga (n.r. Andrei Borza), sigur, titular din prima, fără niciun fel de probleme. Alibec sigur titular de drept și eu mai luam încă unul sau doi, cel puțin pentru încurajare. Îi luam pe amândoi mijlocașii din fața fundașilor centrali, Băluță și Nedelcu. Nimeni nu a văzut că Hagi a câștigat campionatul datorită celor patru fundași centrali pe care i-a avut. El a jucat cu patru fundași centrali de fapt. Aici a câștigat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe