Episod fabulos povestit de Giovanni Becali. Ce cadou a primit de la unul din miliardarii Ucrainei: „Am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.04.2022, 13:13
Episod fabulos povestit de Giovanni Becali. Ce cadou a primit de la unul din miliardarii Ucrainei: „Am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna”

Giovanni Becali a dezvăluit că a primit în urmă cu mai mulți ani un cadou extrem de scump de la unul din magnații Ucrainei, Rinat Akhmetov, patronul lui Șahtior Donețk. Se întâmpla în 2003, când echipa ucraineană a jucat contra lui Dinamo în preliminariile Cupei UEFA.

Este cunoscut faptul că Giovanni Becali are relații în toată lumea fotbalului, în baza transferurilor de jucători români pe care le-a intermediat de-a lungul timpului. Astfel, el a ajuns să fie prieten inclusiv cu Rinat Akhmetov, proprietarul lui Șahtior.

Giovanni Becali a dezvăluit de ce a fost foarte surprins când a văzut pachetul trimis de Rinat Akhmetov

Iar în baza acestei relații dintre cei doi, miliardarul ucrainean a decis să îi facă fostului agent FIFA un cadou cu ocazia vizitei sale la București. Giovanni Becali a povestit că a fost vorba despre un ceas extrem de valoros, din cristal și aur.

Numai că acesta a fost adus într-un pachet de dimensiuni considerabile. Fapt ce l-a făcut pe Giovanni Becali să intre la anumite bănuieli. El a povestit, într-o notă amuzantă, că s-a temut chiar să nu fie vorba despre o bombă sau altceva de genul acesta.

Am primit multe cadouri de-a lungul timpului. Unul mi-a rămas că e foarte scump, a fost adus greu și are o greutate enormă. Când l-a descărcat la Băneasa, pe aeroport, am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna pe ea.

E un ceas frumos, din cristal, cu aur, făcut cadou de Rinat Akhmetov, proprietarul echipei Șahtior, care juca atunci cu Dinamo în cupele europene”, a spus Giovanni Becali la Kanal D.

Firma fraților Becali este pe val în fotbalul românesc

Deși și-a pierdut dreptul de a profesa ca agent de fotbaliști în urma condamnării din „Dosarul transferurilor”, Giovanni Becali se descurcă în continuare excelent din acest punct de vedere. El ocupă în prezent funcția de consilier la firma pe care o deține alături de fratele său Victor, aflat în aceeași situație juridică.

Firma lor este cea care a intermediat în ultimul an și jumătate cele mai importante transferuri din fotbalul românesc. De la cel al lui Man la Parma, la cele ale lui Cicâldău și Moruțan la Galatasaray și până la împrumutul lui Valentin Mihăilă de la Parma la Atalanta.

De asemenea, firma fraților Becali ar putea da o nouă lovitură în următorii ani. Giovanni Becali a anunțat recent că l-a semnat pe Andrei Vlad, portarul de la FCSB care se despărțise recent de Anamaria Prodan.

Da, Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a spus acesta potrivit Fanatik.