Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal. Ce a făcut președintele demisionar

Mihai Cheles / 05.03.2021, 19:58
Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal. Ce a făcut președintele demisionar

Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal! Un fost jucător îi acuză pe ieșeni că l-au tratat total neprofesionalist, apelând la minciuni pentru a se „spăla pe mâini”.

Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal. Ce a făcut președintele demisionar

Narcis Bădic, fostul fundaș stânga al celor de la Poli Iași, îi acuză pe conducătorii din Copou de faptul că l-au tratat nedrept, sezonul trecut, când au decis să-i rezilieze contractul.

Fotbalistul a răbufnit, pe rețelele de socializare, la adresa conducerii ieșenilor, în special a președintelui celor de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv. Bădic se simte nedreptățit pentru modul în care a fost obligat să-și rezilieze contractul cu Poli, vara trecută.

Oficialii ieșeni au motivat alegerea făcut ca fiind una luată în contextul unor probleme medicale avute de fotbalist. Nici vorbă de așa ceva, susține fotbalistul. Acesta a povestit pe Facebook modul în care a fost tratat la Poli Iași, în acea perioadă:

Am vrut să tac, dar aceste victimizări m-au determinat să vorbesc». Am citit postarea de azi a domnului Ciprian Paraschiv și am rămas cu un gust mult prea amar. Să te victimizezi în halul asta? Eu cred că ar trebui să-și asume dezastrul făcut la club și să lase loc unor oameni care chiar iubesc clubul, nu numai din vorbă. A salvat echipa? Ahahah… Echipa a salvat-o noul coronavirus și ajutorul de la stat!

Narcis Bădic îl acuză pe Ciprian Paraschiv de faptul că a profitat de pandemie pentru a scăpa de niște jucători

Plus că pandemia i-a ajutat să dea afară jucători ca să nu-i mai plătească. În situația dată am fost eu. Chiriile nu mi s-au achitat, prima cu CFR Cluj nu mi s-a plătit, cu toate că toți colegii mei au luat-o! Am renunțat la 5 mii de euro ca să merg în Germania să mă fac bine, iar clubul ieșean, care mereu spune că susține oamenii din Iași, nu a vrut să-mi plătească recuperarea! Am făcut-o și pe asta.

M-am antrenat singur de nenumărate ori, schimbându-mă prin alte vestiare și făcând antrenament ba cu echipa, ba separat. A venit pandemia și am stat acasă 2 luni, ne-au plătit din bugetul statului, iar după două luni am intrat în cantonament. Tuturor jucătorilor li s-au făcut alte contracte pe încă două luni pe aceleași salarii. Mie mi-au propus mai puțin de jumate cât aveam contract! Am acceptat, cu toate că nu era corect, mai ales că am trecut prin atâtea operații, 5 la număr, la același genunchi! Nu m-am accidentat în curtea școlii, niciodată nu am avut pretenții financiare, mereu am lăsat capul jos și am acceptat deciziile lor, în timp ce alții veneau de prin alte părți, cum vin și acum, jucau un meci sau două și încasau sume foarte mari.

Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal. Ce a făcut președintele demisionar
Episod uluitor la Poli Iași, cu Ciprian Paraschiv în rolul principal. Ce a făcut președintele demisionar

Iar în final m-au dat afară ca să nu-mi pot recupera banii! Singurul dat afară și singurul care nu și-a recuperat banii am fost eu! M-au dat accidentat imediat după cantonament, dar eu aveam doar o inflamație și în 2 zile puteam juca, nu era o problemă serioasă. Nici nu-mi făcusem ecografia, dar au răspândit zvonul că am ruptură musculară!

I-au reziliat contractul după nouă ani de zile la Poli Iași!

L-am sunat și am dat mesaje foarte multe către domnul Heleșteanu pentru că voiam să-mi încasez drepturile mele, dar nici în ziua de azi nu-mi răspunde nimeni! După 9 ani la Politehnica ar trebui sa le fie Rușine! Gândul lor e numai la bani și la binele lor, nicidecum cum susțin ei că iubesc echipa Politehnica Iași. Îi cred doar cei care nu-i cunosc personal!

Mai toate discuțiile mele au fost cu domnul Heleșteanu. Cu domnul Paraschiv am vorbit o singură dată, atunci când mi-a spus că-mi acordă DOUĂ minute și și-a pus, sfidător, picioarele pe birou în fața mea! Atunci mi-a fost clar cât sunt de respectat în clubul pentru care mi-am sacrificat sănătatea!

Am tot tăcut de atunci pentru că iubesc prea mult Politehnica și Iașul, dar nu mai pot să tac când aud numai minciuni și iar minciuni. Ieșenii au tot dreptul să știe adevărul!, a scris Narcis Bădic, pe Facebook.