Episodul „chiloţii” a generat o reacţie şi din partea lui Cristi Borcea! Cum a comentat fostul acţionar dinamovist

George Drafta 24.01.2023, 18:30
Episodul „chiloţii” a generat o reacţie şi din partea lui Cristi Borcea! Cum a comentat fostul acţionar dinamovist

Gestul lui Vali Lazăr din weekend a fost intens dezbătut în fotbalul românesc.

Ironia fotbalistului la adresa fostului său antrenor a fost penalizată inclusiv de clubul actual la care este legitimat mijlocaşul. Mesajul pe care a încercat să îl trasmită fotbalistul de 33 de ani nu a fost primit ca unul insprat de către cei care au văzut imaginile surprinse în exclusivitate de Play Sport.

Unul dintre cei care a intervenit şi a vrut să îşi spună părerea despre situaţia inedită în care au fost puşi oficialii lui Dinamo a fost şi fostul acţionar din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea. El consideră că Vali Lazăr o să deconteze acest moment în viitor. Dacă va rămâne în fenomen.

Vali Lazăr a semnat cu CS Păuleşti în această iarnă
Vali Lazăr a semnat cu CS Păuleşti în această iarnă

Gest amendat

Lazăr a vrut să se răzbune pentru faptul că a fost înlăturat de la Dinamo de Ovidiu Burcă. Însă nu l-a convins cu „pledoaria” sa pe Cristi Borcea.

„Normal că Vali Lazăr a exagerat, mai ales el fiind pe final de carieră. Este și a fost un jucător foarte bun și cred că regretă ieșirea avută. După părerea mea, el vrea să înceapă o carieră de antrenor și nu a început bine. Cred că îi pare rău și îl va marca, pentru că la rândul lui, o să vedeți.

O să vorbim peste cinci, șase ani, când se va apuca de antrenorat și va antrena, o să aibă parte de aceeași lipsă de respect și nu o să îi convină. Niciodată nu s-ar fi întâmplat dacă eram eu la Dinamo, pentru că impuneam disciplina și jucătorii știau că pentru mine cel mai important este antrenorul, nu jucătorii”, a fost părerea lui Borcea exprimată pentru Pro Sport. 

Acestea sunt cele două perechi de chiloţi care aveau să îl coste mai mult decât şi-ar fi imaginat pe Vali Lazăr
Acestea sunt cele două perechi de chiloţi care aveau să îl coste mai mult decât şi-ar fi imaginat pe Vali Lazăr

Cer suspendarea lui Lazăr

Fotbalistul celor de la CS Păuleşti i-a supărat şi pe oficialii lui Dinamo care i-au făcut o plângere la Comisia De Disciplină. Şi aşteaptă ca jucătorul să fie sancţionat.

“Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a FRF cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia. Avem încredere în factorii responsabili din FRF și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură.

Dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente. Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, a fost comunicatul grupării din Ştefan cel Mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe