Erik Lincar, în război cu ultrașii lui U Cluj. Antrenorul studenților e nemulțumit de prezența scăzută pe stadion

Robert Zanfir 18.04.2022, 22:06
Erik Lincar, în război cu ultrașii lui U Cluj. Antrenorul studenților e nemulțumit de prezența scăzută pe stadion

Erik Lincar i-a certat pe suporterii lui U Cluj, după victoria cu 3-1 în fața celor de la Concordia Chiajna. Partida a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 2.

Petrolul, Hermannstadt și U Cluj au câștigat ultimele paride din Liga 2. Cele trei din fruntea clasamentului se bat pentru promovarea directă. Ardelenii au trecut cu bine de partida cu Concordia, deși ilfovenii au deschis scorul.

Erik Lincar i-a certat pe suporterii lui U Cluj

Imediat după partida cu Concordia, Erik Lincar a declarat răspicat că nu va renunța la obiectivul promovării directe. Totuși, antrenorul este pregătit și pentru un meci de baraj. Chiar le-a transmis jucătorilor că Dinamo nu ar avea șanse într-un eventual duel direct.

„În prima repriză, nici nu știu dacă a fost ocazie, ci o execuție de excepție a lui Voicu. Păcat de acel moment. Până atunci am controlat jocul. E bine că am avut reacție. Am așteptări mai mari de la jucătorii mei. Îmi doresc ca cei care intră să fie mai bine fizic si să ajute mai mult echipa.

Sunt mulțumit de rezultat, de puncte, suntem la un punct de Hermannstadt. Am încercat să iau presiunea de pe echipă. Le-am spus că meciul cu Dinamo e asigurat. Îmi doresc să jucăm mai bine și să promovăm direct”, a spus Lincar după meciul de luni.

Erik Lincar s-a luat de suporterii lui U Cluj: E foarte sensibilă lumea pe aici

„Vor veni jocurile de acasă unde sper să vină mai mulți spectatori, nu doar la meciul cu Steaua, când au fost zece mii de oameni. Speram ca la etapele de acasă, toți suporterii să vină la stadion. Toată lumea își dorește să promovăm, dar și astăzi asistența a fost destul de redusă. Am așteptări mai mari.

Le mulțumesc celor care au venit la joc, deși a fost frig. Mai sunt doar trei etape, să vină alături de noi. Dacă vor să vină, să mă înjure, dar să vină pentru că își doresc echipă în Liga 1. E foarte sensibilă lumea pe aici. Toată lumea spune că suntem 50 de mii, 100 de mii de fani. Astăzi nu am vrut să venim la joc? Eu îmi asum, îmi doresc să promovez. Ei își doresc ca echipa să promoveze?”, a mai transmis Erik Lincar la finalul meciului.

Pentru Concordia va urma partida cu Steaua, pe noul stadion din Ghencea. Ianis Zicu nu îi menajează pe viitorii adversari. Spune că regulamentul trebuie respectat, nu schimbat doar pentru a facilita promovarea celor de la Steaua.

Regulamentul e clar. Steaua nu are drept de promovare. Trebuie să schimbăm regulamentul pentru că e Steaua? Dacă era Recea, nu vreau să jignesc pe nimeni, schimbam regulamentul? Nu! Sper
Ianis Zicu, antrenor Concordia Chiajna