Erik ten Hag și-a făcut lista de transferuri la Manchester United. Care e principala țintă a olandezului 

Bordei Radu / 07.04.2022, 18:11
Erik ten Hag și-a făcut lista de transferuri la Manchester United. Care e principala țintă a olandezului 

Erik ten Hag pare alesul, din vară, al celor de la Manchester United. „Diavolii” au pornit sezonul cu speranțe că vor câștiga titlul în Premier League, dar sunt în pericol să rateze și Liga Campionilor. Iar șefii grupării sunt deciși să ia măsuri radicale, la vară. Indiferent de locul pe care va termina echipa, un nou manager va veni în sezonul viitor.

Erik ten Hag vine să ducă United în fruntea Premier League. Supertransferurile pregătite de antrenorul de la Ajax

Chiar dacă nu a venit niciun anunț oficial, este aproape sigură numirea olandezului, la United. Germanul Ralf Ragnick nu a convins în această perioadă, iar conducerea clubului nu se grăbește să anunțe noul manager. Favorit era Mauricio Pochettino, dar rezultatele slabe de la PSG nu îl avantajează pe argentinian. Chiar dacă acesta este familiarizat cu Premier League, un alt tehnician pare să îi fi convins pe șefii lui United. Este vorba de omul care a dus iar Ajax în elita fotbalului continental, care a fost la un minut să joace finala Ligii Campionilor, în urmă cu 3 sezoane.

Stilul ofensiv și modul cum acesta pregătește o echipă i-ar fi convins pe cei de pe Old Trafford. Așa că aceștia pregătesc și o campanie de achiziții pe măsură. Rivalele Liverpool sau Manchester City au un avantaj mare, așa că United trebuie să se pregătească bine. Se pare că antrenorul olandez ar fi identificat deja pozițiile pe care le vrea întărite, iar clubul îi pregătește aproape 200 de milioane, pentru achiziții.

Harry Kane și Declan Rice rămân prioritățile, pentru a întări atacul și mijlocul terenului. Kalvin Phillips și John McGinn sunt și ei opțiuni pentru ten Hag.

Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United

Un capitol aparte îl reprezintă prezența starului lusitan la United. Deși s-a zvonit că acesta nu va mai continua, o nouă schimbare pe banca tehnică l-ar putea convinge pe atacantul de 37 de ani să mai dea o șansă clubului. Manu Sainz este jurnalist la AS și are o relație foarte bună cu Ronaldo. Acesta a publicat un articol în care anunță că vedeta lui Manchester United nu va pleca în următoarea perioadă de mercat

Starul portughez a decis să continue pe Old Trafford și are încredere în sosirea unui antrenor de calibru. De partea cealaltă, Manchester United consideră că a făcut o greșeală când l-a adus pe Ralf Rangnick.

Cel mai bun marcator din istoria fotbalului este încrezător că Manchester United va proceda corect cu noul antrenor, iar întăririle din vară îi vor permite echipei să spere la titlul în Premier League și la câștigarea Champions League”, scrie Manu Sainz, conform sursei citate.