„Eroul” Argeșului riscă să o pățească. Eliminarea lui Latovlevici l-a enervat rău pe Prepeliță. „E prietenul meu, dar va plăti”

Bordei Radu 12.03.2022, 06:45
„Eroul” Argeșului riscă să o pățească. Eliminarea lui Latovlevici l-a enervat rău pe Prepeliță. „E prietenul meu, dar va plăti”

Eliminarea lui Latovlevici a distrus ultimele speranțe ale Argeșului de a pleca cu ceva din Bănie. Fundașul a cedat nervos și chiar a bruscat un arbitru. Apoi și-a atacat un adversar și a fost eliminat. Fostul jucător de la FCSB riscă o suspendare mai mare, pentru gestul său. Mai mult, nici antrenorul său nu îl va ierta.

Eliminarea lui Latovlevici l-a supărat pe Andrei Prepeliță. Acesta anunță că fostul lui coleg este bun de plată

Andrei Prepeliță și Iasmin Latovlevici au fost colegi de echipă, la FCSB și sunt prieteni. Dar antrenorul Argeșului va lăsa relația pe care o are cu fundașul lateral, după incidentul de la meciul cu Craiova. Nici contribuția fundașului la calificarea echipei în play-off nu îl va scăpa de pedeapsă.

Mai erau 20 de minute de joc și oltenii conduceau cu 1 la 0. La un duel cu Gustavo, Latovlevici a fost călcat de adversar, în cădere. Fotbalistul oaspeților a explodat de supărare când a văzut că arbitrul nu a acordat nimic. Acesta a considerat că brazilianul l-a lovit intenționat și s-a răfuit cu toată lumea. Ba chiar a fost aproape să îl bruscheze pe arbitrul asistent. Pentru asta Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul galben.

Dar cum s-a reluat meciul, Lato s-a repezit la Gustavo, pe care l-a lovit dur, fără legătură cu mingea. A fost un gest de răzbunare, plătit cu o eliminare. Andrei Prepeliță nu a înțeles gestul fotbalistului, care și-a lăsat echipa în „10” și apoi a mai primit două goluri.

Da, sunt supărat. Normal că sunt supărat pe Latovlevici. Nu ai cum la nivelul ăsta, la vârsta asta și la experiența lui să faci așa ceva. Nu înțeleg, la experiența lui eu zic că, probabil, vom analiza mai bine și conducerea… Nu tolerez astfel de gesturi. Chiar dacă suntem prieteni, colegi, nu accept așa ceva, a declarat Andrei Prepeliță

Care este explicația lui Gustavo. „Nu am vrut să îl lovesc. Mi-am dat seama că mă va ataca”

Gustavo a explicat și ce s-a întâmplat la faza în care Latovlevici a fost eliminat, după duelul cu jucătorul Craiovei. Brazilianul a recunoscut că și-a dat seama că fundașul piteștenilor va căuta să se răzbune.

Cu Latovlevici am sărit, nu l-am putut feri. El a fost nervos, eu am încercat să îl calmez, să îmi cer scuze, era foarte supărat. Nu a vrut să asculte de nimeni. L-am simțit că va intra tare, m-am folosit de experiența mea și a fost eliminat. Îmi pare rău, se întâmplă, a declarat cel mai bun om al Craiovei în acest an, Gustavo.