Eroul lui Hagi și-a anunțat obiectivul: ”Mi-aș dori să ajung în Premier League”

Iosif Pintilie 06.02.2023, 23:14
Eroul lui Hagi și-a anunțat obiectivul: ”Mi-aș dori să ajung în Premier League”

Farul Constanța a trecut de Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a 24-a a Superligii. Dobrogenii au revenit pe primul loc în campionat, după acest meci, profitând de înfrângerea CFR-ului cu FCSB.

Eroul Farului și-a stabilit obiectivul

Noul mare talent al Farului este Andrei Mazilu. La doar 17 ani, acesta a marcat primul gol în Supelrigă, după ce în etapa trecută a intrat foarte bine și în duelul cu FCSB.

Acesta a recunoscut, la interviurile de după meci, că obiectivul său este să ajungă în Premier League.

„Mă simt excelent că la primul meu meci ca titular am reușit să marchez și am luat cele trei puncte. (Gheorghe Hagi) mi-a spus să intru cum am intrat și la juniori, să-mi fac jocul.

Mă antrenez foarte bun, exersez foarte multe execuții din toate părțile și la meci s-a văzut. Este o victorie frumoasă și sper să rămânem acolo unde ne este locul, pe primul loc.

Este o decizie grea, sunt mai mulți jucători, cum este și Denis Alibec, un jucător de mare perspectivă. Dar eu lupt în fiecare zi să demonstrez și, ușor-ușor, să prind un loc de titular.

Am început fotbalul aici, de la șase ani și sper să rămân în continuare, să am evoluții cât mai bune. Mi-aș dori să ajung în Premier League, îmi place foarte mult campionatul. Idolul meu e Messi”, a spus Adrian Mazilu.

Urmăriți Playsport.ro și pe