Eșec zdrobitor suferit de Dinamo în Champions League! „Dulăii”, fără replică în fața celor de la Veszprem

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.12.2021, 10:28
Eșec zdrobitor suferit de Dinamo în Champions League! „Dulăii”, fără replică în fața celor de la Veszprem

Dinamo nu a mai reușit să producă încă o minune în fața maghiarilor de la Veszprem în grupele EHF Champions League. Ba chiar din contră, „dulăii” au suferit o corecție drastică în Ungaria.

Dinamo, înfrângere istorică în Ungaria cu Veszprem

Jucătorii antrenați de Xavier Pascual au pierdut cu un neverosimil 32-47 și au stabilit un record negativ în istoria clubului în ceea ce privește golurile primite într-un meci de Champions League. Precedentul „record” era de 41 de goluri încasate într-o partidă din cea mai puternică întrecere europeană la nivel de cluburi.

De asemenea, EHF a anunțat că a fost prima dată când Veszprem a reușit să marcheze 47 de goluri într-un meci de Champions League. Mai mult, echipa maghiară a stabilit și recordul de goluri înscrise într-un singur meci în acest sezon.

Rezultatul final putea foarte greu să fie anticipat în prima repriză. După 15 minute de joc, Dinamo se afla la doar un gol în spatele lui Veszprem, scor 11-12. În schimb, partea secundă a fost una de coșmar pentru campioana României.

După ce au intrat la pauză cu un avans de 7 goluri, maghiarii s-au dezlănțuit în partea secundă. Ei au profitat și de apărarea visătoare a dinamoviștilor și au marcat din toate pozițiile.

Omar, de la Veszprem, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 9 goluri. El a fost urmat de dinamovistul Humet, autorul a 7 goluri.

Echipa spaniolului Pascual este pe ultimul loc în grupa B din Champions League

Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în EHF Champions League și se află pe ultimul loc al grupei B cu 4 puncte. În schimb, Veszprem se află pe poziția secundă cu 12 puncte, în spatele celor de la Kielce și peste PSG, care au însă un meci mai puțin disputat.

Campioana României va avea un meci crucial etapa viitoare, pe teren propriu, contra ucrainenilor de la Motor Zaporozhye. În cazul unei victorii, „dulăii” pot spera în continuare la o clasare în primele 6 echipe ale grupei, fapt ce le-ar da șansa de a juca în barajul pentru calificarea în faza următoare.

EXCLUSIV. Ungurii nu l-au uitat pe Marian Cozma. Gestul făcut de oficialii maghiari înaintea meciului cu Dinamo din grupele EHF Champions League