Eșecul cu FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe Marius Croitoru. Antrenorul moldovenilor, discurs uluitor

Marian Cărăvan / 19.04.2021, 00:04
Eșecul cu FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe Marius Croitoru. Antrenorul moldovenilor, discurs uluitor

Eșecul cu FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe Marius Croitoru. FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 2-1, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Echipa moldavă a condus cu 1-0, însă nu a putut gestiona avantajul. Roș-albaștrii au întors rezultatul după pauză, în doar patru minute și FCSB a revenit pe primul loc al clasamentului.

Marius Croitoru, discurs uluitor după eșecul cu FCSB

Reușita lui Ashkovski, din minutul 38, nu a fost suficientă pentru ca FC Botoșani să plece cu toate punctele de la Giurgiu. Botoșănenii nu au putut gestiona avantajul și au plecat învinși de la Giurgiu. În minutul 66, Octavian Popescu a egalat cu un gol fabulos, inspirat din execuțiile lui Neymar. După doar patru minute, portarul Pap a comis o gafă uriașă și i-a oferit balonul pe tavă lui Panțîru. Eșecul cu FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe antrenorul moldovenilor. Marius Croitoru a avut un discurs uluitor după meciul de la Giurgiu. Tehnicianul și-a arătat dezamăgirea de modul în care elevii săi au gestionat actul secund, după ce deschiseseră scorul pe contraatac.

Rămân cu multe semne de întrebare după acest meci. Ne-am retras inexplicabil după pauză, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am luat două goluri pe care numai eu pot să le iau, nu e ceva nou. Am luat un gol din parcare și unul pe o greșeală personală. Nu am mai reușit să marcăm. Nici dacă puneam poarta la mijlocul terenului, nu cred că marcam. Asta este, văd că unii încă au rămas cu amintirea play-off-ului de anul trecut.

Am făcut o primă repriză foarte bună, iar a doua repriză a fost execrabilă”, a spus Marius Croitoru, după meci.

Esecul cu FCSB l-a lasat fara cuvinte pe Marius Croitoru. Antrenorul moldovenilor, discurs uluitor
Esecul cu FCSB l-a lasat fara cuvinte pe antrenorul celor de la FC Botosani, Marius Croitoru, discurs uluitor

Blat la FCSB – Botoșani? „E o prostie”

Suspiciuni de posibile aranjamente între FCSB și Botoșani, având în vedere relația dintre patronii celor două echipe, au existat mereu în ultima perioadă. De-a lungul timpului, Becali a cumpărat jucători de la Valeriu Iftime, unul dintre ei fiind „perla” Olimpiu Moruțan. Însă Marius Croitoru nici nu vrea să audă de cuvântul „blat” în aceeași frază cu … FC Botoșani.

Sunt niște prostii mai mari decât cei care le spun. Nu ne-am dat la o parte, am jucat până în ultimul minut. Am luat gol pe niște greșeli incredibile”, a spus Marius Croitoru.

În celelalte două meciuri ale primei etape din play-off s-au înregistrat rezultatele: Universitatea Craiova – Sepsi 0-0; CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0.

Clasament: 1. FCSB 36 p.; 2. CFR 35 p.; 3. U Craiova 30 p.; 4. Sepsi 24 p.; 5. Academica Clinceni 22 p.; 6. FC Botoșani 21 p.