Este clar, Marius Croitoru e dorit de Becali la FCSB. Valeriu Iftime a dezvăluit cum speră să își țină antrenorul la Botoșani

Olteanu Ștefan / 26.04.2022, 13:00
Este clar, Marius Croitoru e dorit de Becali la FCSB. Valeriu Iftime a dezvăluit cum speră să își țină antrenorul la Botoșani

Marius Croitoru e dorit de Gigi Becali la FCSB, iar la finalul acestui sezon mutarea s-ar putea realiza. În mod surprinzător, Valeriu Iftime și-a schimbat poziția și este dispus să îi dea drumul tehnicianului. Patronul de la FC Botoșani a dezvăluit totul.

Valeriu Iftime s-a răzgândit. Este dispus să îl lase să plece pe Marius Croitoru de la FC Botoșani. Antrenorul e dorit de Becali la FCSB

Marius Croitoru a colaborat excelent cu FC Botoșani în ultimele trei sezoane de Liga 1, iar mulțumită reușitelor personale a ajuns să fie dorit în mod insistent de Gigi Becali la FCSB.

Finanțatorul FCSB și-a exprimat în mod public aprecierea pentru tehnicianul echipei moldovene, despre care a spus că este pe „lista sa de antrenori”.

Însă, pentru a-l aduce de la FC Botoșani, Gigi Becali era forțat să achite o clauză de reziliere de două milioane de euro. Iar cum Valeriu Iftime nu voia să audă despre o posibilă negocierie, mutarea părea imposibil de realizat. Situația s-a schimbat în ultimele săptămâni, iar finanțatorul de la FC Botoșani susține că, în cazul în care Becali îl va convinge pe Marius Croitoru să meargă la FCSB, îi va da drumul antrenorului:

Părerea mea e că nu pleacă Marius la FCSB. Eu vreau să rămână la mine, relațiile sunt normale acum, la fel ca înainte. Eu îl prețuiesc tare mult și mi-e greu să vorbesc urât despre un om care a făcut multe pentru Botoșani.

Dar, nu e nici primul, nici ultimul. Eu cred că rămâne. Dacă va avea o ofertă bună și vrea să plece, indiferent de contractul pe care îl avem, eu îi dau drumul”, a spus Valeriu Iftime, la Pro Arena.

Marius Croitoru mai are contract cu FC Botoșani până în 2024

Antrenorul de 41 de ani a semnat recent prelungirea cu FC Botoșani și s-a înțeles asupra unui contract valabil până în 2024. De asemenea, Croitoru are stipulată în înțelegere și o clauză de reziliere de 2.000.000 de euro.

În urmă cu aproximativ două luni, discursul lui Valeriu Iftime era complet schimbat și nici nu voia să audă despre o posibilă plecare a tehnicianului său.

Niciodată, nu! Am vorbit ceva cu Marius. Am stabilit ceva, e fără sens să tot comentez asta. Un cataclism din ăsta, nu doar mondial, ci în mintea unor oameni poate schimba normalitatea pe care o am eu acum.

Marius este antrenorul meu încă doi ani de zile aici încolo. Avem niște obiective. E foarte ambițios să aduc trei mijlocași despre care să se vorbească mult în această vară în campionatul național. Să am o echipă care să știe să joace fotbal, să aibă posesie. Așa cum vrea el”, declarat Valeriu Iftime, în martie, la același post de televiziune.

FC Botoșani e pe locul secund în play-out-ul Ligii 1, cu 35 de puncte. Echipa are drept obiectiv terminarea pe un loc de baraj pentru Confernce League.

Ciprian Marica a declarat recent că Marius Croitoru e antrenorul perfect pentru înlocuirea lui Toni Petrea! “Va intra pe sub pielea lui Gigi Becali”, a transmis fostul atacant al naționalei.