”Este golgheterul României”. Scandal în Superliga înaintea meciurilor naționalei. Ce i se reproșează lui Edi Iordănescu. Exclusiv

Alex Matei 04.09.2023, 10:51
”Este golgheterul României”. Scandal în Superliga înaintea meciurilor naționalei. Ce i se reproșează lui Edi Iordănescu. Exclusiv

Edi Iordănescu a definitivat lotul naționalei României pentru dubla cu Israel și cu Kosovo, care se vor juca sâmbătă, 9 septembrie 2023, de la 21:45, pe Arena Națională, respectiv marți, 12 septembrie 2023, tot de la 21:45, tot pe Arena Națională.

Selecționerul a vorbit într-un interviu pentru FRF  TV despre modul în care a făcut convocările, dar deja a apărut un prim scandal.

Marcel Puscaș l-ar fi vrut pe Chițu la națională

Marcel Pușcaș, directorul general al celor de la FCU Craiova susține că Aurelian Chițu (32 de ani) nu trebuia să lipsească de la prima reprezentativă.

”Există calitate. La ora asta, avem cam cele mai multe goluri înscrise, dar și cele mai multe primite. Avem oscilații în evoluții. Dacă îl compari pe Chițu cu Bîrligea, pe care îl apreciez, e o diferență de vreo 12 goluri anul acesta.

În 2023, Chițu este golgheterul României. Dacă un golgheter nu face obiectul unei convocări, atunci cine îl face? Și la capitolul omogenitate este peste Bîrligea. Nu văd cum să poți rata așa ceva, în acest moment.

Nu spun că Aurelian Chițu va decide meciurile cu Israel și Kosovo. Dar ca principiu nu poți să nu-l bagi în seamă.

La nivelul țării, la această oră, Chițu nu poate fi ignorat. Este strict problema selecționerului Edi Iordănescu. Cred că pierde echipa națională. Se demonstrează cum nu trebuie făcută selecția, în cazul în care nu va fi convocat. Nu știu dacă meciurile din octombrie-noiembrie vor fi mai importante decât astea două”, a spus Pușcaș, într-o intervenție telefonică în direct găzduită de emisiunea PlaySport Review.

Urmăriți Playsport.ro și pe