Este Ianis de vânzare? Steven Gerrard a răspuns cu sinceritate: ”Uneori îl scot cu forța!”

Radu Bordei 26.01.2021, 14:33
Este Ianis de vânzare? Steven Gerrard a răspuns cu sinceritate: ”Uneori îl scot cu forța!”

Este Ianis de vânzare? Steven Gerrard a fost pus din nou în fața „tirului” ziariștilor când vine vorba de soarta mijlocașului român. Presa britanică este convinsă că Rangers va dori să valorifice cota bună a lui Ianis și să scoată cât mai mulți bani pe el. Dacă jucătorul va continua să arate aceeași formă până la vară, scoțienii ar putea să îl vândă chiar la un preț dublu, față de cei 3,5 milioane de euro plătiți celor de la Genk. 

Steven Gerrard s-a bazat pe român, mai ales în ultima perioadă și managerul englez este mulțumit de prestațiile lui Ianis. Mai ales după ce a dat o pasă de gol în ultima victorie a liderului din Scoția.

Este Ianis de vânzare? Gerrard nu se oprește din laudele adresate fiului „Regelui”

Până la un eventual transfer, Gerrard are așteptări mari de la Ianis, mai ales după ultimele prestații. Managerul englez a avut iar cuvinte de apreciere la adresa playmakerului român.

Suntem fericiți pentru evoluțiile lui. Este un elev model, uneori îl scoatem cu forța de la antrenamente, muncește mereu. Este prezent mereu la sala de forță. Noi îl îndemnăm să ofere mai mult, iar el o face mereu, a declarat fostul mare jucător englez în cadrul unei conferințe de presă.

Rangers se pregătește să joace, miercuri, în deplasare, cu Hibernians și se pregătește să își continue traseul aproape perfect. Iar Ianis Hagi va fi din nou un atuu pentru echipa lui Gerrard.

Ianis Hagi și colegii lui domină campionatul în acest an

Rangers este lider autoritar cu 69 de puncte, la 23 de puncte de rivala Celtic. Aceștia din urmă au trei meciuri mai puține disputate, dar distanța tot este mare față de lider.

Sezonul bun îl poate face pe Ianis să plece la vară din Scoția

Ianis Hagi este unul dintre cei mai importanți pasatori ai scoțienilor în acest sezon. Mijlocașul naționalei României a reușit 11 pase decisive pentru echipa lui Gerrard și a contribuit și cu 4 goluri. În plus, de multe ori, a fost omul care a legat jocul de atac al formației lui Gerrard.

Totuși, Rangers ar alege să îl cedeze în această vară. Echipa din Glasgow a anunțat înțelegerea cu Scott Wright, un fotbalist de ofensiv de la Aberdeen. Conform presei scoțiene, acesta și Ryan Kent ar juca pe flancuri, în sezonul viitor, ceea ce l-ar trimite pe Ianis pe bancă.

De aceea Rangers ar putea să asculte din ofertele pentru fotbalistul român. Cota acestuia a ajuns la 6 milioane de euro, ceea ce nu reprezintă o sumă mare pentru echipe ca Sevilla sau Leipzig, care și-au manifestat interesul în ultimul timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe