Este Markovic prea gras? ”O să îl pun să se dezbrace și vă trimit o poză!”

Moldoveanu Camelia 01.10.2021, 09:35
Este Markovic prea gras? ”O să îl pun să se dezbrace și vă trimit o poză!”

Jovan Markovic a fost iarăși în centrul discuțiilor din cauza evoluției sale de pe teren. Fotbalistul de la Universitatea Craiova este acuzat că nu a slăbit suficient și că asta îi afectează mișcările, devenind ușor dezordonat.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Markovic. Este prea gras?

Meciul disputat de Universitatea Craiova contra Dinamo l-a adus iar pe Jovan Markovic în prim-plan. Ilie Dumitrescu i-a analizat jocul și nu a putut trece cu vederea faptul că, din punctul lui de vedere, fotbalistul oltenilor „are mișcări necontrolate, dezordonate, iar asta se întâmplă doar din cauza kilogramelor în plus”. Analistul sportiv a continuat afirmațiile, ușor intrigat: ”Chiar nimeni nu poate să discute cu el și să-l convingă să scape de țesutul adipos?”.

Așa cum s-a întâmplat și după convocarea atacantului de 20 de ani la echipa națională a României, atunci când au fost foarte multe voci care i-au criticat jocul, Mihai Rotaru sare în apărarea fotbalistului său. Finanțatorul CSU Craiova nu s-a putut abține să nu-i dea o replică lui Ilie Dumitrescu.

Markovic are 89 de kilograme, are o structură osoasă destul de mare. Este un pachet de mușchi. O să vă trimit o poză să vedeți cum arată, este tanc, este numai mușchi. Îi spun să se dezbrace și facem poza”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

A refuzat să iasă din casă după convocarea la echipa națională

Jovan Markovic a fost criticat aspru după meciurile echipei naționale a României. Atacantul de la Universitatea Craiova a răbufnit la scurt timp de la revenirea în țară. Tot ce a auzit despre el l-a afectat foarte mult, refuzând chiar să participe la o reuniune cu fanii organizată de CSU Craiova.

Și atunci, ca și acum, Mihai Rotaru a fost cel care a ieșit în presă și a cerut să se mute „reflectoarele” de pe Markovic deoarece acest lucru îl afectează foarte mult.

Trebuie să luăm reflectoarele de pe el. El trebuie să crească acum. A fost țapul ispășitor pentru meciul cu Macedonia. A venit căzut, după care am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu și chiar îi era teamă să vină în oraș. Dar când a văzut că au venit toți copiii spre el să facă spre el, s-a încărcat, l-a ajutat foarte mult.

În momentul ăsta e bine, e pozitiv. Acum, trebuie să muncească. A fost subiectul numărul 1 în urma acestei campanii. Acum, noi trebuie să îl sprijinim, suntem alături de el, credem că este un jucător extraordinar”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Urmăriți Playsport.ro și pe