„Este penibil ce s-a întâmplat în seara asta”. Ce l-a scos din minți pe Marius Croitoru, după remiza cu Clinceni

Bordei Radu 04.10.2021, 23:18
„Este penibil ce s-a întâmplat în seara asta”. Ce l-a scos din minți pe Marius Croitoru, după remiza cu Clinceni

Botoșaniul a ratat șansa de a trece pe locul doi, în Liga 1. Asta deși a deschis scorul repede cu ocupanta ultimului loc. Chiar și așa, moldovenii au considerat meciul terminat prea repede și gazdele au revenit. Au profitat și de eliminarea ușoară a lui Edjouma, dar și de faptul că arbitrul n-a văzut henț, după ce Cascini a lovit mingea cu mâna, la gol.

Marius Croitoru a criticat dur arbitrajul lui Cojocaru, dar a recunoscut că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci al ei.

„Nu are nicio scuză”. Arbitrul de la meciul cu Clinceni, făcut praf de Marius Croitoru

Eliminarea lui Edjouma a fost contestată de banca tehnică a moldovenilor. Mijlocașul Botoșaniului trebuia să fie eliminat în prima repriză, după o intrare dură, dar a scăpat. Totuși, în partea a doua, fotbalistul a fost penalizat ușor și a fost trimis la cabine devreme.

Acum pot să îmi reproșez că nu l-am schimbat pe Edjouma. Oricum, este penibil ce s-a întâmplat în seara asta. Am avut gol cu mâna, eliminare aiurea. Poate că Edjouma trebuia eliminat în prima repriză, dar nu o face apoi degeaba. Nu repari o greșeală cu alta. Asta nu scuză cu nimic faptul că nu a văzut hențul de la gol, a declarat Marius Croitoru, la Digisport.

Antrenorul s-a și contrat, la final, cu autorul golului Clinceniului. Cascini a fost și la Botoșani, unde nu a mai fost păstrat de Marius Croitoru. Tehnicianul a negat, însă, un eventual conflict.

Nu am nicio problemă cu Cascini, el și-a terminat contractul, este băiat de caracter, au fost discuții normale, după meci, a explicat Croitoru

Ionuț Chirilă așteaptă prima victorie la Clinceni. „Sunt un nebun”

Chiar dacă arbitrajul a supărat pe toată lumea, Botoșaniul nu a arătat ca o echipă de primele locuri. De multe ori, gazdele au dominat meciul. Echipa lui Ionuț Chirilă a reușit să blocheze de multe ori principalele arme ale oaspeților. Ionuț Chirilă anunță că vrea să mizeze mult pe jucători tineri.

Cu Botoșani trebuie să faci presing, pentru că altfel esți curățat. Dacă îi lași să joace, nu ai nicio șansă. Eu sunt nebun și dau credit tinerilor. Dar asta trebuie făcut, pentru că altfel fotbalul românesc nu progresează. Inclusiv Liga 1, unde nivelul este unul mediocru, a declarat Chirilă la conferința de presă.

Credeți că noi nu ne dorim să dominăm meciul, dar se mai întâmplă. Este o problemă de concentrare, e greu să pregătești un meci cu cei de pe ultimul loc. Dacă bați, este normal, dacă pierzi e tragedie, a punctat și Marius Croitoru