Este una dintre cele mai frumoase, dar și una dintre cele mai bogate sportive din lume. Povestea lui Chantal Sutherland, femeia care a făcut avere din cursele de cai

Bogdan Solomon 18.03.2023, 12:29

La cei 47 de ani ai săi, Chantal Sutherland demonstrează cu vârf și îndesat că vârsta nu reprezintă altceva decât un număr din buletin. Și asta nu e tot, pentru că averea sa o clasează la loc de cinste în topul celor mai bogate sportive din lume.

Povestea uimitoare a lui Chantal Sutherland. Este una dintre cele mai frumoase și bogate sportive din lume

Peste 40 de milioane de lire sterline a reușit să câștige canadianca din cursele de cai și nu are de gând să se oprească aici. Zilele trecute a participat la un concurs organizat tocmai în Arabia Saudită.

Sportul nu este, însă, unica sursă de venit, pentru că Chantal Sutherland are un succes răsunător atât pe rețelele de socializare, unde își pune pe jar admiratorii cu formele sale de invidiat, cât și în revistele de specialitate. A bifat apariții în Vogue și Sports Illustrated, iar People a inclus-o în topul celor mai frumoase 100 de persoane din lume.

De altfel, până să se îndrăgostească iremediabil de cursele de cai și adrenalina pe care acestea i-o oferă, moda era principala sa preocupare. Așa se face că a luat parte la mai multe astfel de evenimente, defilând pe podium împreună cu alte fotomodele celebre.

În „palmaresul” ei se află și rolul din serialul de televiziune Luck, difuzat în perioada 2011-2012, cu Dustin Hoffman în rol principal. Din distribuție mai fac parte Dennis Farina, John Ortiz și Richard Kind.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume va lipsi câteva luni bune de pe teren

Dacă pentru Chantal Sutherland toate merg ca pe roate, Ana Maria Markovic – nimeni alta decât croata considerată cea mai frumoasă fotbalistă a lumii – trece prin momente grele. Accidentarea suferită în meciul pierdut de echipa sa, Grasshoppers, cu Zurich, scor 1-3, în campionatul Elveției de fotbal feminin, o forțează să se opereze și să lipsească luni bune de pe teren.

Anunțul a fost făcut chiar de ea, prin intermediul rețelelor de socializare, unde este urmărită de cel puțin două milioane și jumătate de internauți. Mulți au ținut să-i ureze însănătoșire grabnică.

„Nu știu de unde să încep. Din nefericire, m-am accidentat în ultimul meci și va trebui să-mi iau la revedere de la fotbal pentru o lungă perioadă. Doare atât de tare și încă nu-mi vine să cred.

Toți cei care mă cunosc, știu că mă voi întoarce mai puternică. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, de care voi avea nevoie chiar mai mult în următoarele câteva luni”, a transmis Markovic.

Urmăriți Playsport.ro și pe