Este viralul zilei în presa engleză! Ce au postat britanicii de la plimbarea jucătorilor lui Chelsea prin București

Catinca Giosanu 23.02.2021, 22:25
Este viralul zilei în presa engleză! Ce au postat britanicii de la plimbarea jucătorilor lui Chelsea prin București

Jucătorii de la Chelsea au venit la București pentru confruntarea cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League. Ce au postat britanicii de la plimbarea jucătorilor lui Chelsea prin Capitală?

Este viralul zilei în presa engleză!

Peste douăzeci de jucători au făcut deplasarea. După ce au aterizat la aeroport, fotbaliștii s-au dus direct la hotel. Și asta, pentru că londonezii au preferat să efectueze ultimul antrenament la cantonamentul de la Cobham. Dintre vedete nu lipsesc germanii Timo Werner și Kai Havertz, sau francezul Olivier Giroud.

Delegația celor de la Chelsea s-a cazat la Hotel Marriott, iar jucătorii lui Thomas Tuchel s-au arătat extrem de încântați de imaginile cu Catedrala Mântuirii Neamului. Fotografia a făcut înconjurul lumii după ce a fost postată pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare.

Spre deosebire de madrileni, care au ajuns la București încă de duminică noapte, englezii de la Chelsea au aterizat la Otopeni cu o zi înaintea partidei din Liga Campionilor.

Disputa dintre cele două grupări a fost programată pe Arena Națională din Capitală, după ce autoritățile spaniole le-au interzis jucătorilor formației londoneze să joace la Madrid, de teamă că noua tulpină a coronavirusului o să se răspândească.

Aceasta este imaginea care a devenit virală cu câteva ore înaintea meciului Atletico
Aceasta este imaginea care a devenit virală cu câteva ore înaintea meciului Atletico / Sursa Foto: Captură Facebook @ ChelseaFC

Ce au postat britanicii de la plimbarea jucătorilor lui Chelsea prin București

Delegația lui Chelsea s-a cazat la Hotel Marriott, care este situat în imediata apropiere a pieței centrale din municipiul București. În schimb, cei de la Atletico Madrid au preferat Hotelul Intercontinental.

Chiar dacă nu au avut prea mult timp pentru a se plimba pe străzile din București, sportivii lui Thomas Tuchel și-au făcut câteva poze și au admirat peisajele din zona hotelului la care au fost cazați.

În acest moment, englezii nu știu încă dacă vor dormi sau nu în noaptea aceasta la București. Chiar și așa, ei au plătit camerele pentru cazare, urmând ca după meci să ia decizia finală.

Sunt foarte fericit și încântat să ajung la București. Mă aștept ca mâine seară să primesc un răspuns bun din partea jucătorilor. Normal, este un mare test pentru noi partida cu Atletico. Ei au experiență, antrenorul este experimentat, dar sper să dăm tot ce avem mai bun. Fără îndoială, este un dezavantaj însă că Atletico nu poate juca pe terenul ei în prima manșă. Nu trebuie să mai vorbim despre asta, este evident.”, a spus Thomas Tuchel, conform presei străine.

Atletico Madrid – Chelsea, din turul optimilor Ligii Campionilor, poate fi urmărit în format Live Text pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe