Etapă spectaculoasă în Superligă, cu goluri multe, răsturnări de scor! Analizăm etapa, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 03.10.2022, 17:29

După partidele echipei naționale, am revenit în forță la Superligă! Etapa a 12-a a fost una interesantă, cu meciuri spectaculoase, goluri multe și răsturnări de scor. CFR Cluj a obținut o victorie fără strălucire, dar importantă, cu Petrolul Ploiești, care aduce echipa lui Dan Petrescu aproape de podium. Farul rămâne lider solitar, cel puțin până la finalul acestei zile, în care Rapid va încerca să obțină o nouă victorie cu Chindia Târgoviște. FC Hermannstadt pierde primul meci al sezonului cu Sepsi, după ce conduce, iar Universitatea Craiova face un nou pas greșit, 1-1 cu Voluntari. FCSB reușește să câștige după multă vreme, FC Argeș punându-i însă în mare dificultate pe elevii lui Nicolae Dică.

Iată rezultatele etapei a 12-a din Superligă:

CS Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1, CS Mioveni – FCU Craiova 2-2, CFR Cluj – Petrolul Ploiești 1-0, FC Hermannstadt – Sepsi 1-2, Farul Constanța – UTA 2-0, FCSB – FC Argeș 3-2. Astăzi se joacă: FC Botoșani – U Cluj (18:00), Chindia – Rapid (21:00).

FCSB câștigă, dar Becali e nemulțumit: „Nu jucăm nimic, am început cu bufa bufa”

FCSB a reușit o victorie chinuită, cu FC Argeș, după ce a fost condusă încă din startul meciului cu 1-0 și egalată la 2 cu mai puțin de un sfert de oră înainte de final. Golul lui Cordea, venit aproape de minutul 90, nu a adus însă liniștea la echipă. Dică este nemulțumit de apărare, Becali este nemulțumit de Dică și de joc. Patronul a anunțat că nu mai speră la titlu și e îngrijorat că echipa poate rata chiar și playoff-ul: „Nu mai sunt fericit, dacă mă gândesc la viitor, nu ai cum. Echipa nu joacă, da, am avut șuturi pe paortă, am avut și bară, am meritat victoria. Dar dacă la 2 la 1, nu legi 4-5 pase, nu este bine. nu avem posesia, nu jucăm. Erau vremuri când mâncam bătaie, dar jucam ceva. Noi câștigăm doar pe valoarea jucătorilor, ceva nu se leagă, nu știu.. Dacă ne bate Petrolul, adio play-off. Sepsi are 19 puncte, Petrolul face 20, noi rămânem cu 11, a declarat Becali, la Digisport.

Analizăm etapa, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Astăzi, la Playsport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin mureșanu, împreună cu invitații lor, vor analiza meciuri jucate în această etapă și vor prefața ultimele două partide ale rundei.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.