”Eu am înțeles”. Răzvan Lucescu, critic la adresa lui Gigi Becali

Radu Bordei 07.06.2023, 09:54
”Eu am înțeles”. Răzvan Lucescu, critic la adresa lui Gigi Becali

Răzvan Lucescu (54 de ani) recunoaște că nu înțelege metodele de lucru ale lui Gigi Becali. Finanțatorul FCSB se implică inclusiv când vine vorba de primul 11 trimis pe teren sau când este vorba de schimbările din timpul meciului.

Răzvan Lucescu știe unde greșește Becali. „Ar fi luat 5 campionate la rând”

Antrenorul celor de la PAOK a comentat și el modul în care își tratează latifundiarul antrenorii. Aceștia nu au nicio autoritate la echipă, indiferent de ce muncesc în timpul săptămânii, pentru că patronul este cel care decide cine intră pe teren, dar și schimbările. De aceea, pentru un tehnician este dificil să își impună ideile.

Am înțeles că Gigi Becali a zis: „Am jucăria mea, am bani, nu mă las pe mâna altora”. A fost foarte sincer, din punctul meu de vedere este greșit, dar este părerea dânsului. Nimeni nu poate să zică ce ar fi fost dacă nu proceda așa, poate lua 5 campionate la rând dacă lăsa antrenorii să își facă treaba.

A cumpărat ce e mai bun din România, acest lucru este meritul lui. Dar un antrenor trebuie să fie antrenor. Dar nu avem ce face, trebuie să acceptăm.

Și eu vorbesc cu patronul, despre anumite situații, dar niciodată nu mi-a zis să scot sau să bag pe cineva. El se pricepe cât poate un patron, a comentat Lucescu junior, la Digisport

Apelul lui Lucescu în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Antrenorul lui PAOK susține că fotbalul românesc are nevoie ca „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua să înceteze. Totodată, s-a declarat fericit pentru faptul că Dinamo a reușit să revină în primul eșalon.

Sunt bucuros pentru campionatul românesc, care are mare nevoie de aceste echipe. Are nevoie de o Steaua, una singură, astea sunt echipe care atrag, care aduc emulație, poate și investitori.

Îl cunosc pe Ovidiu și am văzut, în ultimele zile, aparițiile lui. Ovidiu a arătat stăpânire de sine. Îl cunosc ca om și nu mă surprinde. Mă bucur foarte tare și îmi doresc ca el să meargă și mai sus. Fotbalul românesc are nevoie de antrenori, a declarat Răzvan Lucescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe