”Eu i-am adus pe noii investitori la Dinamo. Dacă au bani? Nu mă întreba pe mine!” Legenda Țălnar o vede pe Dinamo în Liga 1. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 15.03.2023, 18:26
”Eu i-am adus pe noii investitori la Dinamo. Dacă au bani? Nu mă întreba pe mine!” Legenda Țălnar o vede pe Dinamo în Liga 1. EXCLUSIV

Dinamo caută salvarea. Ajunși pentru prima oară în istorie în divizia secundă, ”câinii” vor să revină pe prima scenă a fotbalului românesc din această vară, iar intrarea în playoff-ul din a doua ligă este un pas în față, Playsport l-a contactat pe Cornel Țălnar, legenda clubului, care ne-a recunoscut că el i-a adus la echipă pe noii investitori.

Cornel Țălnar, omul din spatele investitorilor de la Dinamo

Fostul antrenor speră ca echipa pe care o iubește să promoveze în acest sezon. El crede că elevii lui Ovidiu Burcă au șanse să prindă locurile direct promovabile.

Țălnar spune că el este cel ce a propus ca Vlad Iacob să vină la echipă, în locul lui Iuliu Mureșan, decizie ce a făcut ca ulterior tatăl lui Vlad Iacob să vină, alături de alți investitori, la club.

”Eu i-am adus la Dinamo pe noii investitori, pe tatăl și pe fiul Iacob. Iar domnul Șerdean, după ce a luat acțiunile de la Cortacero, a spus clar că el nu are bani să țină echipa. Ar fi fost păcat ca Dinamo să moară din cauze financiare. Sper ca cei ce au venit să facă față cu tradiția și istoria clubului Dacă au bani? Nu mă întreba pe mine… nu știu.

Faptul că au ajun în playoff este un lucru foarte bun. Cu toții ne-am dori să revenim în prima ligă. Dinamo e un brand, reprezintă enorm pentru fotbalul românesc.

Nu se compară Dinamo cu echipele astea din liga a doua. Eu cred că sunt capabili să promoveze direct”, ne-a spus Cornel Țălnar, în exclusivitate pentru Playsport.

Programul turului play-off-ului Ligii 2

Etapa 1 – 18.03.2023

SC Oțelul Galați – Politehnica Iași

Steaua – Unirea Dej

Dinamo – Gloria Buzău

Etapa 2 – 01.04.2023

Politehnica Iași – Gloria Buzău

Unirea Dej – Dinamo

SC Oțelul Galați – Steaua

Etapa 3 – 08.04.2023

Steaua – Politehnica Iași

Dinamo – SC Oțelul Galați

Gloria Buzău – Unirea Dej

Etapa 4 – 14.04.2023

Politehnica Iași – Unirea Dej

SC Oțelul Galați – Gloria Buzău

Steaua – Dinamo

Etapa 5 – 22.04.2023

Dinamo – Politehnica Iași

Gloria Buzău – Steaua

Unirea Dej – SC Oțelul Galați

Urmăriți Playsport.ro și pe