„Eu vreau să țin, dar nu pot”. De ce n-a ținut Becali cu Hagi, la meciul din Champions League, cu Sheriff Tiraspol

Ioan Valentin Oprea 22.07.2023, 16:29
„Eu vreau să țin, dar nu pot”. De ce n-a ținut Becali cu Hagi, la meciul din Champions League, cu Sheriff Tiraspol

După ce Farul i-a furat  titlul în ultima ediţie a Superligii, Gigi Becali a dezvăluit că nu a fost fanul constănţenilor în dubla din Champions League, cu Sheriff Tiraspol. Patronul de la FCSB a mărturisit, în schimb, că a simţit părere de rău faţă de Gică Hagi.

În plus, Becali crede că Florinel Coman şi compania s-ar fi descurcat mult mai bine în compania campioanei din Republica Moldova şi FCSB ar fi reuşit să obţină la pas calificarea. Latifundiarul din Pipera are mare încredere în foţa ofensivă a echipei sale şi e de părere că roş-albaştrii ar fi marcat cel puţin cinci goluri în poarta lui Sheriff.

Nu pot, eu vreau să țin cu Farul, dar nu pot. Omul e om, e sufletul care nu te lasă. E vorba că ești concurent în divizie, mă forțam să țin cu Farul, dar nu pot să explic”, a vorbit Becali, la emisiunea Fanatik Superliga, despre sentimentele pe care le-a trăit la meciul Farului de la Tiraspol.

Susţine că Farul avea nevoie de întăriri

Finanţatorul de la FCSB a subliniat că îl leagă o relaţie aparte de Gică Hagi şi a regretat că visul acestuia din Liga Campionilor s-a sfârşit atât de repede şi atât de dureros. Becali consideră că Hagi nu are nicio vină pentru eliminarea prematură a „marinarilor” şi afirmă că Farul are nevoie de multe întăriri pentru a putea face faţă ritmului de joc din Europa.

Singurul sentiment avut era de părere de rău, dar nu pentru Farul, doar de Gică când îl arăta în imagine, zic băi săracul a muncit un an de zile și acum să fie spulberată toată munca lui de un an”, a mai completat Becali.

Cucerirea titlului, o minune

Latifundiarul din Pipera e ferm convins că pentru Farul va fi extrem de dificil să repete performanţa din sezonul precedent, când a cucerit titlul, şi pune succesul „marinarilor” din Superligă pe seama bunelor calităţi de manager ale lui Hagi.

Farul, ca să fie mai puternică, trebuie să aducă jucători mai puternici și n-a adus. A adus? Acuma Gică a făcut el minuni, dar câte minuni să faci, că ești un om. Că ești Hagi, a făcut mari minuni, dar cât să faci. Nu poți să faci la infinit, faptul că a luat campionatul cu Farul e una din minuni”, a tras concluzionat Gigi Becali.

Nu se teme de Sheriff

Pe de altă parte, omul cu banii de la FCSB susţine că elevii lui Elias Charalambous ar fi defilat în faţa moldovenilor. Becali evidenţiază experienţa pe care o au roş-albaştrii la nivel internaţional şi e sigur că oamenii din ofensivă ar fi înclinat balanţa în favoarea FCSB-ului într-un duel cu Sheriff.

Dacă noi jucăm cu Sherifful le înscriem 5 la ăștia. Avem o experiență internațională”, a precizat, cu multă siguranţă în glas, Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe