Eugen Neagoe a băgat spaima în arbitrul Adrian Chivulete, după ce a sărit să îl bată pe Marius Croitoru. Clipe tensionate la finalul duelului U. Cluj – FC Argeș 1-1

Olteanu Ștefan 14.11.2022, 20:55
Eugen Neagoe a băgat spaima în arbitrul Adrian Chivulete, după ce a sărit să îl bată pe Marius Croitoru. Clipe tensionate la finalul duelului U. Cluj – FC Argeș 1-1

Imediat după fluierul final al disputei U. Cluj – FC Argeș 1-1, arbitrul Adrian Chivulete a intervenit pentru a opri un conflict între Eugen Neagoe și Marius Croitoru, antrenorii celor două formații.

„Foarte bine că a intervenit Adrian Chivulete”. Eugen Neagoe și Marius Croitoru, la un pas de bătaie după U. Cluj – FC Argeș 1-1

Nimic nu anunța un posibil scandal la finalul duelului U. Cluj – FC Argeș 1-1, însă cu toate acestea, Eugen Neagoe și Marius Croitoru au fost la un pas să îl provoace și, mai mult, l-au pus într-o situație dificilă inclusiv pe arbitrul Adrian Chivulete.

La doar câteva momente după fluierul final al „centralului”, Eugen Neagoe a părut deranjat de o replică a lui Marius Croitoru și s-a repezit cu o atitudine extrem de agresivă către antrenorul lui FC Argeș.

Vizibil cuprins de furie, Eugen Neagoe a stârnit o reacție foarte promptă a celor din jur, iar unul dintre primii care au sărit să îl țină a fost chiar arbitrul Andrei Chivulete. Ulterior, pentru ca lucrurile să nu degenereze, au intervenit și mai mulți oameni din staff-urile tehnice ale celor două formații, dar și jucători.

Ținuți separat, Eugen Neagoe și Marius Croitoru și-au aruncat câteva vorbe grele pe suprafața de joc. Apoi, după ce Croitoru a fost eliberat de cei care îl țineau, antrenorul lui FC Argeș s-a dus către Eugen Neagoe.

Marius Croitoru a făcut semne că vrea doar să se împace cu antrenorul Universității Cluj și până la urmă totul s-a terminat cu bine. Cei doi tehnicieni s-au îmbrățișat, apoi și-au strâns mâna și au pus lucrurile la punct.

Invitat în platoul emisiunii „Sport Report”, de la Orange Sport 1, Mihai Stoica l-a lăudat pe Andrei Chivulete:

„Îți spun eu că nu se băteau. Dar trebuie să arăți cât mai nervos, îți spun din propria experiență. Eu zic că dacă a intervenit Chivulete, e foarte bine. Arbitrii trebuie să facă asta, să încerce să aplaneze”, a transmis Mihai Stoica.

Cum a comentat Eugen Neagoe momentul controversat. „Eram și eu supărat”

La flash-interviu, Eugen Neagoe a încercat să explice de la ce a pornit cearta dintre el și Marius Croitoru. Tehnicianul Universității Cluj a ținut să precizeze că își respectă rivalul:

„Eram și eu supărat, era și el, nu s-a întâmplat nimic. Ne cunoaștem de mult timp. Mi-a fost adversar și când era jucător. Ne respectăm”, a declarat antrenorul lui U. Cluj.

De partea cealaltă, Marius Croitoru a lipsit de la flash-interviu, locul său fiind luat de secundul Constantin Schumacher.