Eugen Neagoe la Craiova, noua telenovelă a fotbalului românesc. Câți bani cere U Cluj ca să îl elibereze pe tehnician

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.12.2022, 16:26
Eugen Neagoe la Craiova, noua telenovelă a fotbalului românesc. Câți bani cere U Cluj ca să îl elibereze pe tehnician

Mutarea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova este blocată momentan de conducerea Universității Cluj. Antrenorul în vârstă de 55 de ani ar mai avea contract cu „șepcile roșii” până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Universitatea Craiova ar trebui să plătească o sumă importantă pentru a-l lua pe Eugen Neagoe de la U Cluj

Întrucât oficialii clubului din Cluj-Napoca sunt foarte mulțumiți de treaba făcută până în prezent de Eugen Neagoe, ei nu sunt de acord să îl lase chiar în orice condiții pe acesta să plece în acest punct al sezonului. Și solicită achitarea unei sume considerabile. Potrivit digisport.ro, ar fi vorba despre 100.000 de euro. În cazul în care va plăti această sumă, atunci Universitatea Cluj îi va rupe înțelegerea actualului antrenor.

Eugen Neagoe este dorit de Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la echipa din Bănie. Aceasta este pregătită momentan de către interimarul Dragoș Bon. Se pare că tehnicianul și-a dat acordul pentru această mutare, dar ea este blocată momentan de oficialii Universității Cluj.

Eugen Neagoe a fost pe o listă care a mai cuprins nume precum Laurențiu Reghecampf sau Emil Săndoi. Dar, acum ambii sunt legați momentan contractual de Neftchi Baku, respectiv naționala de tineret a României, oficialii clubului craiovean au mers în cele din urmă pe prima variantă.

Oltenii plănuiau să numească noul antrenor până la finalul anului

Recent, Sorin Cârțu a dat detalii importante legate de numirea noului antrenor al Universității Craiova. Președintele clubului oltean a dezvăluit că se fac eforturi semnificative pentru ca mutarea să se facă până la finalul anului. Și se pare că așa s-a întâmplat, doar că planul este blocat momentan de U Cluj.

Deocamdată ne gândim. Oricum, în zilele următore vom anunța. Sunteți primii care vor afla. Da, înainte de Anul Nou, chiar și mai devreme. Pe 4 ianuarie echipa pleacă deja în Turcia. Ne gândim și la niște jucători care să îmbunătățească echipa. Sunt discuții cu antrenori, dar nu pot să vă avansez… vedem”, a spus Sorin Cârțu recent la Pro Arena.

Eventuala plecare a lui Eugen Neagoe de la Universitatea Cluj nu este văzută cu ochi buni de toată lumea. El a început deja să creioneze o strategie, inclusiv de transferuri, pentru partea a doua a sezonului. În plus, a pus deja pe liber unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Este vorba despre brazilianul Romario Pires, cel care chiar i-a reproșat antrenorului că nu i-a explicat această decizie.

Urmăriți Playsport.ro și pe