Evenimente importante petrecute la ultimul meci al lui Cosmin Olăroiu. Românul, implicat direct în momentele tensionate

Olteanu Ștefan / 04.04.2022, 20:09
Evenimente importante petrecute la ultimul meci al lui Cosmin Olăroiu. Românul, implicat direct în momentele tensionate

Ultimul meci al lui Cosmin Olăroiu (52 de ani) din Emiratele Arabe Unite a venit cu o încărcătură suplimentară, iar la finalul confruntării, tehnicianul român a răbufnit.

În disputa cu Al Nasr din runda cu numărul 20, formația antrenată de Olăroiu nu s-a putut baza pe Shahin Abdulrahman (29 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători din lot.

Acesta a fost suspendat de Federația de Fotbal a Emiratelor Arabe pentru niște abateri disciplinare pe care le-a avut în cantonamentul echipei naționale. Decizia federalilor l-a enervat pe Olăroiu, iar după duelul Al Nasr – Al Sharjah a ieșit la atac.

„Mintea mea nu poate percepe astfel de lucruri!”. Evenimente importante petrecute la ultimul meci al lui Cosmin Olăroiu

La ultimul meci din campionatul Emiratelor Arabe Unite, Cosmin Olăroiu, tehnician al echipei Al Sharjah, nu s-a putut baza pe Shahin Abdulrahman, unul dintre cei mai valoroși jucători ai săi.

Acesta din urmă a fost suspendat de Federația de Fotbal a Emiratelor Arabe Unite pentru anumite abateri disciplinare care au avut loc în cantonamentul echipei naționale.

Mai exact, Shahin a părăsit de două ori cantonamentul înaintea confruntărilor din calificările pentru Campionatul Mondial.

Astfel, el a fost sancționat cu o amendă de 50.000 de euro. Însă a primit și o suspendare de patru etape în campionat.
Decizia federalilor l-a scos din minți pe Cosmin Olăroiu. Românul nu a putut înțelege cum o echipă de club este pedepsită pentru acțiunile pe care un jucător le-a avut la echipa națională.

În lipsa lui Shahin Abdulrahman, Al Sharjah s-a impus în duelul cu Al Nasr, scor 2-0. Echipa lui Cosmin Olăroiu s-a apropiat de pozițiile fruntașe ale clasamentului.

La finalul confruntării, însă, Olăroiu și-a spus supărarea:

Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe. Care este vina clubului Al Sharjah? C are este vina antrenorului pentru greșeala făcută de un jucător la echipa națională? De ce să îl suspende?”, a declarat antrenorul lui Al Sharjah.

Cosmin Olăroiu s-a apropiat de podiumul clasamentului în Emirate

Cosmin Olăroiu a semnat cu Al Sharjah în noiembrie 2021, iar de atunci a stat pe banca echipei în 16 confruntări.

Palmaresul său este unul pozitiv. Are 10 victorii, 5 egaluri și un singur eșec. Datorită victoriei din ultima etapă s-a apropiat de podiumul clasamentului în Emirate.

Al Sharjah este pe locul 4, cu 39 de puncte. Se află la egalitate cu ocupanta locului 3, Al Wahda. Însă, aceasta din urmă are un meci mai puțin disputat.

Clasamentul din Emirate este condus de Al Ain, cu 46 de puncte.

În etapa viitoare, formația antrenată de Cosmin Olăroiu va primi vizita penultimei clasate, Al Urooba.