Exclus din lot de Mirel Rădoi, Jovan Markovic a petrecut până-n zori. A avut și un motiv special

George Drafta 14.11.2022, 08:49
Exclus din lot de Mirel Rădoi, Jovan Markovic a petrecut până-n zori. A avut și un motiv special

Jovan Markovic s-a aflat pe lista jucătorilor care l-au supărat rău pe Mirel Rădoi, iar antrenorul a fost neiertător cu atacantul alb-albaştrilor.

L-a exclus din lot din cauza atitudinii delăsătoare, dar fotbalistul nu a părut atât de afectat de decizia luată de principalul oltenilor. Avea însă şi un motiv întemeiat pentru o stare de spirit bună. Markovic avea programat botezul fiului său a doua zi după meciul din Giuleşti. Şi a fost motiv de sărbătoare pentru el şi apropiaţii săi. Unul dintre cei care nu putea să lipsească de la eveniment a fost Valentin Mihăilă, atacantul plecat la Parma în vara anului trecut. Markovic şi Mihăilă sunt buni prieteni şi relaţia lor s-a păstrat şi după plecarea primului în Italia.

Markovic a devenit tată în urmă cu două luni, la doar 21 de ani. Fiul său poartă numele de Matija, păstrând tradiţia familiei cu origine sârbeşti. Naşul de botez a fost ales tot din familia Universităţii Craiova. Părintele spiritual al nou-născutului este Emil Pieleanu, managerul grupării la care este legitimat Markovic. Mirel Rădoi nu şi-a făcut apariţia la eveniment conform celor de la Fanatik, deşi cel mai aprobabil fusese invitat de către proaspătul tătic.

Rădoi precizase în seara care a precedat evenimentul motivul pentru care Markovic nu mai face deocamdată parte din planurile sale:

„De Marko, mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi”, a fost explicaţia dată de antrenorul Craiovei.

Markovic a petrecut aseară la boteul fiului său
Markovic a petrecut aseară la boteul fiului său

Cum a răspuns colegul din ofensivă

În afara lui Markovic şi Ivan a primit acelaşi tratament din partea antrenorului său. Iar atacantul nu a rămas impasibil după ce Mirel Rădoi l-a anunţat după meciul cu Ocna Mureş că nu va face deplasarea în Giuleşti. Fostul selecţioner nu s-a ferit să explice public care au fost nemulţumirile sale.

„Nu am nimic cu Ivan, l-am avut la naționala de tineret. L-am rugat să nu mai simuleze, am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”, au fost cuvintele lui Rădoi, care au generat furtună în Bănie.

Iar Ivan a ales să răspundă prin intermediul unei reţele de socializare. El a distribuit în mediul virtual un clip dintr-un derby al Madridului jucat între Atletico şi Real. În care Cristiano Ronaldo, pe atunci la gruparea spaniolă, a fost victima unui atac prin alunecare al unui adversar. Chiar şi aşa, portughezul nu pare să acuze agresiunea, se ridică şi continuă faza. Mesajul ales de Ivan care a însoţit postarea a părut extrem de sugestiv pentru situaţia în care se găseşte atacantul de 25 de ani.  „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî”, a scris jucătorul oltenilor. Care însă s-a răzgândit rapid în privinţa demersului său curajos. El a şters postarea după aproximativ 15 minute!