UPDATE: Ionel Ganea și soția sa nu divorțează! Medicul ortodont a cerut ordin de protecție, dar i-a mai dat o șansă fostului internațional

Giosanu Catinca / 30.09.2021, 19:59
UPDATE: Ionel Ganea și soția sa nu divorțează! Medicul ortodont a cerut ordin de protecție, dar i-a mai dat o șansă fostului internațional

UPDATE: În urma articolului publicat ieri, pe care îl puteți citi mai jos, am reușit să stăm de vorbă cu soția lui Ionel Ganea, care ne-a precizat faptul că a decis să mai dea o șansă mariajului ei cu fostul internațional și că nu divorțează. În același text, în subsolul articolului, se făcea referire la fapul că Ionel Ganea și actuala soție au o relație încă de pe vremea în care acesta era căsătorit cu Dana Iaru, informație preluată de pe cancan.ro atât de noi, cât și de multe alte publicații. Informația este negată vehement de Monica Ganea, care susține că nici măcar nu îl cunoștea pe fostul component al Generației de Aur pe vremea când acesta era un bărbat însurat. Cunoscută ca un medic de succes, cu o reputație ireproșabilă, tanăra de 36 de ani susține că multe dintre informațiile apărute în ultimul an i-au afectat imaginea în comunitatea în care lucrează și cataloghează informațiile ca fiind un abuz.


Surpriză totală în căsnicia lui Ionel Ganea cu Monica Maria. La șase luni de când a cerut ordin de restricție, soția fostului atacant al naționalei României a luat o decizie drastică! Femeia este hotărâtă să renunțe la mariajul cu fostul component al “Generației de Aur”. Ea a înaintat deja actele de divorț. Decizie nu este una tocmai surprinzătoare, după câte a îndurat alături de celebrul antrenor, așa cum susține.

Ionel Ganea divorțează din nou

Ionel Ganea este la un pas să divorțeze. Tehnicianul a reușit să o scoată din sărite pe femeia cu care s-a căsătorit la două luni după ce s-a separat de Dana Iaru, femeie care susține că o bătea frecvent. Bruneta a băgat divorț și va deveni în curând o femeie liberă.

Actuala parteneră a fostului fotbalist din „Generația de Aur” a îndurat și ea multe alături de Ganea, însă în ultima perioadă pare că a ajuns la limita răbdării.

În aprilie, Monica Maria a fost pusă în situația de a cere ajutorul autorităților române, după ce a devenit victima violenței domestice. Cea care a crezut că va reuși să îl îmblânzească pe bărbatul pe care fosta soție l-a acuzat de violență domestică a ajuns să ceară, la rândul ei, ordin de protecție în scopul prevenirii și combaterii violenței în familie. Solicitarea a fost depusă la Judecătoria Făgăraș. Fostul mare fotbalist și-a dat seama la acel moment de greșeala comisă și a înduplecat-o pe partenera lui să renunțe la cerere.

Ia act de renunţarea reclamantei Ganea Monica-Maria, la judecata cererii de chemare în judecată privind emiterea Ordinului de protecţie, în baza art. 23 din Legea nr. 217/2003, republicată, împotriva pârâtului Ganea Ioan Viorel”, au anunțat magistrații.

Ionel Ganea, alături de Monica
Ionel Ganea, alături de Monica

Motivul despărțirii de Ionel Ganea

O vorbă din popor spune că „ciorba reîncălzită nu mai are gust bun“. De la marea împăcare a fost numai un pas până la divorț în cazul Monicăi. Femeia pare că nu mai este dispusă să îi treacă nimic cu vederea fostului atacant al naționalei României. Aceasta ar fi trecut prin momente de coșmar, aceleași care au împins-o pe Dana Iaru să-l părăsească. Tocmai de aceea a decis să îl părăsească pe fostul fotbalist. Tot cu mare scandal. Ei au luat-o pe drumuri separate după o căsnicie de mai bine de 20 de ani și cinci tentative de divorț.