EXCLUSIV Amenințări fără precedent în „Groapă”. Fanii lui Dinamo și-au ieșit din minți la pauza meciului cu Universitatea Cluj

Octavian Vasilescu 29.05.2022, 22:42
EXCLUSIV Amenințări fără precedent în „Groapă”. Fanii lui Dinamo și-au ieșit din minți la pauza meciului cu Universitatea Cluj

Dinamo și Universitatea Cluj se înfruntă în „Groapă” în returul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

VEZI AICI LIVE BLOG. Dinamo – Universitatea Cluj. Nebunie în Ștefan cel Mare

Scorul a fost egal la pauză, 1-1. Universitatea Cluj s-a impus în tur, scor 2-0, astfel că Dinamo trebuie să câștige la o diferență de două goluri pentru a trimite barajul în prelungiri.

Haos pe Stadionul Dinamo

Fanii lui Dinamo și-au ieșit din minți la pauză, după ce au realizat că favoriții lor trebuie să înscrie de două ori în repriza a doua. Din informațiile Playsport.ro, mai mulți suporteri au reacționat violent și au amenințat că vor intra pe gazon dacă Universitatea Cluj câștigă barajul.

Mai mult decât atât, s-ar părea că unii suporteri au venit cu un polizor unghiular, denumit și flex, la stadion, înaintea meciului. Aceștia au încercat să slăbească gardurile din jurul terenului, pentru a putea intra foarte ușor pe gazon la finalul jocului.

Peste 13.000 de oameni se află pe Stadionul Dinamo la returul barajului cu Universitatea Cluj. Clubul Dinamo are 74 de ani și nu a retrogradat niciodată în eșalonul secund.

VEZI AICI Cela mai tari imagini din Dinamo – Universitatea Cluj

Costel Orac, la Playsport Live: „Nu concep ca Dinamo să retrogradeze”

Un fost mare jucător de la Dinamo, Costel Orac, speră ca elevii lui Dusan Uhrin să întoarcă soarta barajului pe teren propriu:

Nu, nici vorbă, nu mă gândeam că o să ajungem aici. Și niciun dinamovist nu cred că se aștepta la asta. Aștept să văd fotbal, aștept să văd ambiție, ceea ce nu am văzut la Cluj. Am fost și la Cluj și aveam așteptări mari. Ceea ce am văzut acolo nu mi-a plăcut.

Dacă ținem cont de diferență de valoare, de atmosfera din stadion, de faptul că jucătorii au înțeles ce înseamnă istoria acestui club… Rațiunea îmi spune același lucru, încă consider că este diferență de valoare între cele două echipe.

2-0 este destul de greu de recuperat, dar există speranțe, totul depinde de jucători, de dăruirea lor, de atmosfera din seara asta, care va fi cum a fost deobicei în ultima perioadă.

Eu, Prunea, Augustin, Deagnea și toți ceilalți am venit cu mare speranță, nu concepem că Dinamo să retrogradeze. Scorul pentru mine înseamnă calificare”, a spus Orac, în direct la PlaySport Live.