EXCLUSIV Amicalele cu Fiorentina și Dortmund pun în pericol pacea dintre Rapid și suporteri. „Fără galerie nu avem identitate”

Radu Bordei 29.11.2022, 19:08
EXCLUSIV Amicalele cu Fiorentina și Dortmund pun în pericol pacea dintre Rapid și suporteri. „Fără galerie nu avem identitate”

Turneul de pregătire cu Fiorentina și Dortmund riscă să creeze un conflict între fanaticii din tribune și conducerea Rapidului. Aceste amicale nu sunt văzute cu ochi buni de suporteri, care consideră că echipa ar putea avea de suferit în meciurile oficiale.

Ionuț Voicu speră ca meciurile cu Fiorentina și Dortmund să nu îndepărteze galeria de echipă. „Avem nevoie de ei necondiționat”

Rapidul lui Mutu speră să aibă suporterii alături și la amicalele de lux cu cele două echipe importante ale Europei. Suporterii au emis deja un comunicat prin care au anunțat că galeria nu va veni la aceste partide.

Este un subiect sensibil, Rapid fără galerie nu are identitate. Dar îi înțeleg sunt multe meciuri, ei merg și la handbal, de altfe e meciul cu Gyor a doua zi. De altfel ei au zis că nu vin organizat, nu au interzis fanilor să vină sau ceva. Ne pare răcu că s-a întâmplat asta, noi speram și sperăm în continuare să vină lângă noi. Eu, personal, îi înțeleg, sunt multe meciuri în această perioadă, deplasări multe, nu le va fi ușor nici lor, nici nouă. Cred, totuși, că vor veni mulți fani alături. Noi suntem invitați, nu știm câți suporteri vor veni, nu este problema noastră. Nu noi am pus prețuri la bilete, doar am insistat să obținem 20 la sută reducere pentru abonați.

Știu că Daniel Niculae a discutat deja cu liderii galeriei, dar nu știu ce au rezolvat. Știu că la noi ne aprindem repede, dar o rezolvăm repede, nu este niciun conflict, a explicat Ionuț Voicu, delegatul echipei, în exclusivitate pentru Playsport Live

Rapid a încercat să amâne meciul cu Petrolul. LPF s-a opus

Fostul fundaș a explicat și motivele pentru care Rapidul nu a putut să amâne meciul cu Petrolul, din Superliga.

Am încercat să găsim o soluție, să mutăm derby-ul cu Petrolul pentru anul viitor, dar nu s-a putut. I-am înțeles și pe cei de la Ligă, am înțeles că nu vor ca la finalul anului să mai existe restanțe, toate echipele trebuie să aibă același număr de meciuri, a comentat Voicu

Rapidiștii au dorit să participe nu doar pentru rețeta financiară pe care o poate obține clubul sau pentru prestigiul adversarilor. Dan Șucu a avut un motiv special

Este un spectacol de care fotbalul românesc avea nevoie. Nu țin minte când a venit ultima dată o forță pentru un asemenea spectacol, parcă a fost Barcelona cu Dinamo, cu mulți ani în urmă. Nu știu dacă în România a fost un astfel de triunghiular, cu echipe mari din Europa, Fiorentina și Dortmund. Din ce știu vor veni cu cele mai bune loturi pe care le au la dispoziție.

Va fi un spectacol frumos, vor veni foarte mulți copii. Clubul nostru s-a axat în ultima perioadă pe acest segment, pentru că mulți tineri s-au axat în ultima perioadă doar pe calculatoare, console. Ca o paranteză, Domnul Șucu, de când a venit, a făcut două baze sportive unde este o plăcere să mergi. Sunt sute de copii, care vin cu părinții, au competiții, se antrenează. Nu știu câte locuri mai sunt în București, unde se poate juca fotbal. Aceste două baze sunt un pas înainte pentru a readuce copii la fotbal, la sport, a încheiat delegatul Rapidului

Urmăriți Playsport.ro și pe