EXCLUSIV. Anamaria Prodan a oferit prima reacție după incidentul din trafic. Poliția s-a prezentat de urgență la locul accidentului

Moldoveanu Camelia / 26.04.2022, 18:22
EXCLUSIV. Anamaria Prodan a oferit prima reacție după incidentul din trafic. Poliția s-a prezentat de urgență la locul accidentului

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier chiar în urmă cu câteva ore. Maybach-ul celebrei impresare a fost lovit de un biciclist. Poliția a ajuns imediat la fața locului.

Accident rutier cu Anamaria Prodan în prim-plan: „M-am dus după el”

Marți, la orele amiezii, Anamaria Prodan se afla în zona Dorobanți. Celebra impresară ocupa unul dintre locurile din spate ale Maybach-ului, în timp ce șoferul personal se afla la volan.

Mașina acesteia era staționată în timp ce un biciclist a trecut pe trotuar, nu pe pista de biciclete, și a atins cu pedala bara din spate a bolidului de lux. Șoferul impresarei ar fi coborât și s-ar fi luat la ceartă cu biciclistul, dar nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru playsport.ro.

M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înauntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro

Poliția a venit destul de repede la locul incidentului pentru a constata cele întâmplate. Atât Anamaria Prodan, cât și celelalte părți implicate, au explicat cum a avut loc accidentul. Se pare că, potrivit legii, fapta se încadrează la accident rutier.

După cum se poate observa de pe contul de Instagram al Anei, acesta a și-a început ziua cu zâmbetul pe buze și s-a fotografiat la birou. Ulterior, Anamaria Prodan a mers să-l vadă pe Bebeto la fotbal.

”Au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf”

Pe lângă problemele cauzate de incidentul din trafic, Anamaria Prodan trebuie să se ocupe și de cele care îl au ca făptaș pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul pare că are ochi numai pentru actuala lui iubită, cea care îl va face tată pentru a treia oară. Tocmai de aceea, Anamaria Prodan ia în calcul și să-și găsească un partener în străinătate.

Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am. (…) Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri.”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Agentul nu se grăbește să plece peste hotare, fiind decisă ca abia după ce Bebeto va termina școala să-și construiască o nouă viață. Impresara crede că în Las Vegas va fi mult mai fericită.

Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă, îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară. (…) Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi.

Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi.”, a completat impresara.