EXCLUSIV. Apropiații lui Octavian Popescu au confirmat tensiunile din familia perlei lui Gigi Becali: „Ei sunt de vină pentru tot”

Mihai Rosoiu / 22.08.2021, 08:37

Puștiul-minune al FCSB trece prin momente dificile pe toate planurile. Randamentul său la echipa de club a scăzut simțitor. Motivul prestațiilor modeste a fost dezvăluit mai întâi de presă. Apoi, apropiații lui Octavian Popescu au confirmat tensiunile din familia perlei lui Gigi Becali.

Se pare că „picajul” mijlocașului a început odată cu schimbarea statutului de „burlac” al tânărului jucător. Tavi Popescu se află într-o relație amoroasă cu o tânără superbă. Numai că partenera jucătorului nu pare a fi pe placul familiei Popescu.

Noi dezvăluiri despre tensiunile din relația lui Octavian Popescu cu familia sa

Odată cu apariția Alinei în viața sa, se părea că totul va merge strună pentru Octavian Popescu. Viitoarea stea a fotbalului românesc își găsise și liniștea sentimentală. Numai că această stare de fapt a durat foarte puțin. Jocul perlei lui Gigi Becali nu a mai strălucit, iar relațiile cu familia sa au început să se șubrezească.

După ce au apărut în presă primele informații despre distanțarea jucătorului de părinții săi, PlaySport a aflat că problemele sunt reale. Apropiați ai lui Octavian Popescu au conformat zvonurile deja existente:

Să știți că ceea ce s-a spus și s-a scris este adevărat. De fapt, nu în totalitate, dar un sâmbure mare de adevăr există. Tavi s-a mai răcit de familia lui. Eu îi cunosc foarte bine pe toți. Din ce am aflat eu, principalii vinovați pentru această situație, ar fi apropiații fetei. Ei l-ar influența destul de mult pe băiat. Eu sper, pentru el, să își revină. Știu că ai lui sunt foarte afectați de ce se întâmplă.Familia lui Octavian Popescu este foarte unită și astfel de situații îi afectează. Nu cred că au ceva cu fata… Mai degrabă sunt deranjați de influența altor persoane din anturajul celor doi”, ne-a transmis, în exclusivitate, un apropiat al familiei lui Octavian Popescu, mijlocașul lui FCSB.

Talentul, moștenire de familie

Octavian Popescu se trage dintr-o familie cu pedigri fotbalistic. Tatăl jucătorului lui Gigi Becali a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști dâmbovițeni ai ultimilor 20 de ani. Beniamin Popescu a evoluat la cele mai importante echipe din fosta capitală a Țării Românești și era recunoscut pentru seriozitate și talentul său.

De altfel, acesta l-a sprijinit total pe Tavi Popescu pentru a practica fotbalul de performanță. La fel și mama jucătorului, care a avut mereu un cuvânt greu de spus în deciziile mijlocașului. La doar 19 ani, Octavian Popescu a trecut deja pe la trei dintre cele mai importante cluburi ale fotbalului românesc. A fost legitimat la Rapid București, CSU Craiova și acum evoluează pentru FCSB. De fiecare dată, la fie care plecare, cuvântul familiei sale a avut un rol determinant