EXCLUSIV. Avertisment pentru Man și Mihăilă, de la Parma, în direct la PlayMaker! „Va fi un an pierdut pentru ei.”

Sorin Chiriac / 14.06.2021, 21:22
EXCLUSIV. Avertisment pentru Man și Mihăilă, de la Parma, în direct la PlayMaker! „Va fi un an pierdut pentru ei.”

Ionel Dănciulescu, fostul atacant și team manager al lui Dinamo, a transmis un avertisment pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, de la Parma, în direct la PlayMaker! Fostul director sportiv al lui Dinamo este de părere că ”va fi un an pierdut pentru ei”.

Avertisment pentru Man și Mihăilă, de la Parma, în direct la PlayMaker!

Dennis Man și Valentin Mihaila au ajuns în aceast sezon la Parma, unde s-au adaptat destul de repede. Deși au avut evoluții foarte apreciate, s-a tot spus că cei doi jucatori români nu vor continua alături de Parma în liga secundă. Acum însă, au ieșit la suprafață noi detalii despre internaționalii români.

Ionel Dănciulescu a declarat că au rămas foarte puțini fotbaliști români care evoluează constant la echipe din campionate puternice din Europa. În ceea ce îi privește pe Man și Mihăilă, fostul oficial a transmis că și-ar dori ca cei doi români să rămână în Serie A. Este conștient însă că va fi un an pierdut pentru ei.

Suntem la ani lumină. Am regresat, nu mai suntem ce am fost odată. Avem foarte puțini fotbaliști români care evoluează constant la echipe din campionate puternice din Europa.

Man și Mihăilă, ei ar putea evolua mai mult dacă ar juca din nou în Serie A. Serie B este un campionat greu, de anduranță, uzură mare, cu jucători cu experiență. Eu mi-aș dori să rămână în Serie A. Sau să rămână un singur an și să promoveze. Va fi un an pierdut pentru ei.”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii PlayMaker.

Ionel Dănciulescu este așteptat să revină la Dinamo
Ionel Dănciulescu este așteptat să revină la Dinamo

„Va fi un an pierdut pentru ei”

Fostul team manager al lui Dinamo a vorbit, printre altele, și despre Răzvan Marin, care joacă pe post de mijlocaș la Cagliari în Serie A, împrumutat de la Ajax Amsterdam.

Răzvan Marin a făcut un sezon foarte bun la Cagliari, dar echipa s-a salvat de la retrogradare în ultimele două etape. Nu mai avem jucători de geniu, care să dea o pasă decisivă, să rezolve un meci. Noi nu am făcut absolut nimic în ultimii ani. Atunci când au fost bani, nimeni nu a băgat bani în academii, în afară de Gică Hagi. În rest, nimeni nu a făcut nimic pentru copii și juniori.”, a mai spus Dănciulescu, în exclusivitate pentru PlaySport.

Cota lui Dennis Man a explodat şi a ajuns al doilea cel mai valoros jucător român. Internaţionalul român este acum evaluat la 11 milioane de euro, faţă de 6,5 milioane de euro, cota pe care o avea înainte să se transfere de la FCSB la Parma. Noua cotă se apropie de suma pe care italienii au plătit-o în schimbul său, adică 13 milioane de euro.