EXCLUSIV. Bogdan Gavrilă a reziliat, rămâne Marius Tomozei. Care este situația ultimului „pucist” de la Dinamo

Bădulescu Silvian 01.02.2023, 10:09
EXCLUSIV. Bogdan Gavrilă a reziliat, rămâne Marius Tomozei. Care este situația ultimului „pucist” de la Dinamo
 • Marți, în ultima zi a lunii ianuarie, Dinamo a anunțat, prin intermediul social media, rezilierea contractului cu Bogdan Gavrilă. A plecat, astfel, al patrulea „pucist” din vestiarul „câinilor”. Totuși, mai rămâne unul singur: Marius Tomozei. Fotbalistul de bandă nu a bifat niciun minut oficial în acest sezon, deși s-a recuperat după lunga accidentare care l-a ținut departe de gazon. Playsport.ro l-a contactat pe Vlad Iacob, administratorul special al formației din „Ștefan cel Mare”, care a vorbit despre situația jucătorului. Tomozei este liber să-și găsească angajament și, în momentul de față, se pregătește individual.
 • Marius Tomozei, ultimul mohican din „Ștefan cel Mare”

  Dinamo a reziliat marți, 31 ianuarie, contractul cu Bogdan Gavrilă. Astfel, acesta a devenit al patrulea „pucist” din vestiarul „câinilor” care părăsește formația din „Groapă”.

  Mijlocașul de bandă a călcat pe urmele lui Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, fotbaliști care au părăsit pe Dinamo în această lună. Ei au fost catalogați drept capii revoltei din vestiarul bucureștenilor.

  Pe lângă cei patru deja menționați, mai rămâne în picioare unul singur: Marius Tomozei. Fundașul lateral a rămas ultimul mohican dintre cei cinci, însă are zilele numărate în „Ștefan cel Mare”.

  Playsport.ro l-a contactat pe Vlad Iacob cu privire la situația jucătorului.

  Bogdan Gavrilă a reziliat cu Dinamo, a mai rămas Marius Tomozei. Încă este sub contract cu clubul iar, până în momentul de față, nu ne-am înțeles pentru a rezilia. Are acord de la noi, poate să meargă și să se pregătească cu orice echipă îl dorește. Se antrenează separat, nu este în programul echipei.”

  Din informațiile Playsport.ro, sunt șanse minime ca acesta să continue alături de „câini”. Antrenorul Ovidiu Burcă nu-l mai dorește pe fotbalist dovedind, încă o dată, că nu renunță la principiile sale, ca și în cazul Vali Lazăr.

  Bogdan Gavrilă își încheie al doilea descălecat la Dinamo fără a juca vreun meci oficial

  Bogdan Gavrilă a devenit, în ultima zi a lunii ianuarie, jucător liber de contract. În cel de-al doilea „descălecat” în „Ștefan cel Mare”, gălățeanul nu a bifat niciun meci oficial, fie că a fost vorba de Liga a 2-a sau Cupa României.

  Din informațiile noastre, cel care a mai evoluat pentru alb-roșii între 2014 și 2016 ar fi acceptat banii la zi pentru a-și încheia socotelile cu clubul. Acest lucru înseamnă salariul pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie inclusiv.

  Mai mult, sursele Playsport.ro au menționat că un factor în plus pentru a deveni jucător liber de contract este și o presupusă ofertă din străinătate.

  Revenit în vară la Dinamo, fotbalistul de bandă a fost măcinat de accidentări în prima parte a sezonului. Totuși, chiar și în momentele în care era apt fizic, acesta nu intra în planurile tehnicianului Ovidiu Burcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe