EXCLUSIV. CFR Cluj mai poate da o lovitură după victoria de la Praga. Cehii au fost impresionați de un jucător: „Au zis că îl urmăresc”. VIDEO

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.10.2022, 18:38
EXCLUSIV. CFR Cluj mai poate da o lovitură după victoria de la Praga. Cehii au fost impresionați de un jucător: „Au zis că îl urmăresc”. VIDEO

CFR Cluj a obținut o victorie de senzație în deplasare cu Slavia Praga în etapa a treia a grupei G din Europa League. După acest succes foarte important, clubul din Gruia ar putea da o lovitură și din punct de vedere financiar.

CFR Cluj ar putea da un nou „tun” pe piața transferurilor

Cristi Balaj, președintele campioanei României, a dezvăluit la PlaySport Live că Emmanuel Yeboah, atacantul de 19 ani care a impresionat până acum în acest sezon, i-a impresionat și pe oficialii celor de la Slavia Praga, care manifestat un interes incipient pentru el și au anunțat că îl vor urmări cu atenție în continuare.

„Cu excepția jucătorului Ibrahim (n.r. Mbaye), care este component al naționalei Senegalului, jucător care are peste 140 de meciuri în Serie A, am adus doar tineri. Avem o nouă strategie, cu jucători care vor evolua la echipa a doua și fac antrenamente uneori cu prima echipă. Cu jucători pe care i-am împrumutat la alte cluburi.

Slavia Praga ar fi interesată de Emmanuel Yeboah

Mai avem în plan să aducem în iarnă jucători care încă nu au împlinit vârsta de 18 ani. Yeboah este un exemplu. Cei de la Slavia Praga știau de el, au zis că sunt interesați, că îl urmăresc. Aseară el a și demonstrat că merită să joace la nivelul primei echipe. Îmi pare rău că nu avem jucători români care la 19 ani să aibă calitățile lui, iar dacă ar fi existat, ar fi fost foarte scumpi.

(n.r. Despre meciul cu UTA) Noi suntem echipa care dorim să nu primim gol și dacă se poate să înscriem. Jucăm orice meci la victorie, nu acceptăm varianta unei înfrângeri. Un adversar dificil, public minunat, stadion frumos. Spre să avem galeria aproape. Am avut și la meciul cu Slavia suporteri care au făcut un efort consistent.

Am oarecare emoții (n.r. pentru meciul cu UTA), pentru că s-a demonstrat că echipele românești care obțin rezultate bune în competițiile europene, la următorul meci din campionat au o anumită stare de mulțumire și apar surprize neplăcute. S-a băut o bere (n.r. După meciul de la Praga), hidratarea e importantă”, a spus Cristi Balaj.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe