EXCLUSIV. Clipe grele pentru Kassandra Rotariu, fiica fostului internațional, Iosif Rotariu: „Am văzut-o cum se comporta”

Oana Pascaru / 26.04.2021, 14:59
EXCLUSIV. Clipe grele pentru Kassandra Rotariu, fiica fostului internațional, Iosif Rotariu: „Am văzut-o cum se comporta”

Kassandra Rotariu are doar 16 ani, dar a trăit până la această vârstă cât trăiesc alții în două vieți. Viața i-a fost schimbată radical de către bunica sa care a vrut să scape de ea aruncând-o de la etaj, arzând-o cu țigara, desfigurând-o cu acid sulfuric, smulgându-i unghiile și dislocându-i maxilarul. Ei bine, iată că odată cu trecerea timpului, urmările traumei și-au pus amprenta pe comportamentul său.

Clipe grele pentru Kassandra Rotariu, fiica fostului internațional, Iosif Rotariu

Paturile de spital din România și din străinătate au ajuns pentru Kassandra Rotariu să fie ca a doua sa casă. Asta după ce adolescenta a trecut prin 49 de intervenții chirurgicale până la vârsta sa. În urma chinurilor groaznice prin care a trecut, micuța  suferă și de o osteomielită, o boală care-i afectează sistemul osos. Contactat de reporterii Playsport.ro, fostul fotbalist, Iosif Rotariu ne-a mărturisit că fiica lui are unele momente când se simte complexată pentru felul în care arată:

Kassandra a crescut, este mare, este înaltă cât mine, dar o simt că are multe frustrări. Se observă că are momente când se simte mai prejos, diferită față de alte fete. Pentru că de multe ori își ia haine cu mânecă lungă și își maschează imperfecțiunile. Își comandă haine și de pe site-uri, farduri, la shopping este top. A împlinit recent vârsta de 16 ani și a fost alături de mai multe prietene, au fost cu toatele prin parc, a primit cadouri, am văzut cum despacheta ea curioasă prin casă”, ne-a spus Iosif Rotariu.

Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație

Atât Dana cât și Iosif Rotariu sunt dispuși să lupte și să meargă până în pânzele albe pentru ca micuța Kassandra să se facă bine și să nu mai sufere atât de mult. Așa că vor să meargă peste tot în lume pentru binele acesteia.

Kassandra Rotariu continuă să aibă probleme de sănătate
Kassandra Rotariu continuă să aibă probleme de sănătate

O să mai fie nevoie de multe operații, dar a fost perioada asta cu pandemia și nu am mai putut circula. Acum ne-am vaccinat cu toții și așteptăm rapelul, după care o să plecăm din nou în Strasbourg unde a mai mers la spital pentru o altă intervenție. Acum se plânge foarte tare că o doare proteza la picior.

Ori trebuie schimbată că a mai crescut, ori trebuie să vadă doctorul ce este acolo. Trebuie să îi facă un RMN, sunt aproape 50 de operații la număr, nici eu nu mai știu numărul exact. Are probleme și cu mânuțele, nu are articulații, nu știu unde să o ducem că medicii din Strasbourg ne-au spus că nu pot să îi facă nimic. Am auzit că prin America sau prin Canada. O să ajungem cu ea și pe acolo”, ne-a declarat Iosif Rotariu.

Probleme de sănătate și cu ceilalți doi copii

Iosif și Dana Rotariu mai au un băiat, pe Cristian, care este dependent de insulină dar și o fata mai mare care i-a băgat, în urmă cu câțiva ani, în mari datorii, după ce a agresat un copil, la grădinița unde era educatoare. Așa că aceștia trebuie să plătească familiei afectate cu copilul maltratat de ea despăgubiri de 20.000 de euro.

S-a încheiat cazul, trebuie să plătim 20.000 de euro, în trei ani. Îi dăm treptat, în rate, că nu avem de unde. Acum fata a devenit mămică, a născut în luna septembrie o fetiță, este sănătoasă”, a declarat Dana Rotariu.