Cosmin Contra poate da lovitură! Ofertă financiară fantastică pentru antrenorul român

Mihai Cheles / 27.05.2021, 17:36
Cosmin Contra poate da lovitură! Ofertă financiară fantastică pentru antrenorul român

Cosmin Contra poate da lovitură! Fostul selecționer al naționalei României se pregătește să revină în antrenorat, după o pauză de șase luni. Timp în care a încercat să uite de tumultul din „Ștefan cel Mare”. Are o ofertă financiară care ar putea să-i rotunjească considerabil veniturile.

EXCLUSIV. Cosmin Contra poate da lovitură! Ofertă financiară fantastică pentru antrenorul român

Jurnaliștii arabi insistă și anunță că noul antrenor al echipei din Arabia Saudită, Al-Ittihad, este românul Cosmin Contra. Doi dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din Golf girează în favoarea acestei informații.

Mohamed Al-Naami a scris pe Twitter mesajul: „Cosmin Contra este următorul antrenor al celor de la Al-Ittihad. 100%„. De asemenea, Abdullah Fallatah a afirmat și el că sunt șanse extrem de mari ca fostul antrenor de la Dinamo să fie instalat la Al-Ittihad: „Se va încheia un acord cu antrenorul român Cosmin Contra. Șansele sunt de 80%„.

Cosmin Contra ar urma să îl înlocuiască pe antrenorul brazilian Fabio Carelli, cel care nu a reușit să cucerească titlul în Arabia Saudită. Din nou, cea mai bună formație a fost Al-Hilal. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Al-Ittihad este doar pe locul trei, la un punct de locul secund, ocupat de Al Shabab.

Cosmin Contra a negat discuțiile cu Al-Ittihad. Avea și motiv

Informațiile care-l „leagă” pe antrenorul român de Al-Ittihad au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, contactat de PlaySport.ro, Cosmin Contra a negat orice discuție cu formația din Arabia Saudită.

Nu este nimic adevărat. Nici măcar nu am avut discuții cu ei. Nu știu de unde a apărut informația. Vă spun sigur că nu am ajuns la niciun acord cu nimeni. E prima dată când aud de Al Ittihad”, a declarat Cosmin Contra, in exclusivitate, pentru PlaySport.ro, în urmă cu aproximativ 10 zile.

Zilele au trecut, iar noi informații au apărut în redacția PlaySport.ro. Există o ofertă „mare cât casa” pentru Cosmin Contra, de la Al-Ittihad! Potrivit informațiilor noastre, antrenorul român este ademenit cu un salariu extrem de mare, însă nu a luat o decizie în acest sens. Ar putea fi prima aventură a lui Cosmin Contra în Orientul Mijlociu, iar acest lucru nu-l prea încântă.

Chiar și așa , cifrele din contractul său îl poate face să se răzgândească în următoarele zile. Din punct de vedere financiar, antrenorul român ar putea da lovitura. În plus, a rămas de disputat o singură etapă din campionatul Arabiei Saudite, iar Al-Ittihad mai are șanse să prindă locul secund. Eventual, lucrurile vor prinde contur imediat după terminarea sezonului regulat.

EXCLUSIV. Cosmin Contra poate da lovitură! Ofertă financiară fantastică pentru antrenorul român
EXCLUSIV. Cosmin Contra poate da lovitură! Ofertă financiară fantastică pentru antrenorul român

Cosmin Contra a fost dorit la CSU Craiova și Espanyol Barcelona

Imediat după ce și-a anunțat despărțirea de Dinamo, Cosmin Contra a fost ofertat de Espanyol Barcelona, formație care și-a obținut promovarea în La Liga, la finele acestui sezon. Din diverse motive, Contra nu a mai ajuns în Catalunia.

De asemenea, Cosmin Contra a fost dorit și pe banca celor de la CSU Craiova, înainte să fie adus grecul Marinos Ouzounidis. Contra nu a ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru, iar mutarea a picat definitiv.

Fără Cosmin Contra, dar cu Marinos Ouzounidis, Universitatea Craiova a obținut trofeul Cupei României și a terminat pe locul trei în Liga 1.